Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Ανακοινώσεις από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ «Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
«Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ»

Αθήνα, 25 Σεπτεμβρίου 2015

Αγαπητοί φίλοι και μέλη του Συλλόγου,
 ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους σας, καλό χειμώνα, με υγεία και χαρά.
Επικοινωνούμε μαζί σας για πρώτη φορά μετά τις θερινές διακοπές και χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι’ αυτό, καθώς είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε και να σας προκαλέσουμε στην πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου μας.
Ο Σύλλογός μας, από κοινού με το Σύνδεσμο Αποστράτων Αξιωματικών Μηχανικού (ΣΑΑΜ), θα τελέσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου στη Γλυφάδα (εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων του Αγ. Κοσμά) Θεία λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας και δέησης, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015, στις 09:30 π.μ. Μετά το πέρας της τελετής (περίπου 11:00 π.μ.) θα προσφερθούν καφές-αναψυκτικά στο ωραίο ζαχαροπλαστείο «Δελφίνια» της παραλίας Γλυφάδας. Δηλώσεις συμμετοχής στην κ. Αργυρώ Φιλίππου (210 2029973), μόνο στην περίπτωση που χρησιμοποιήσετε το τουριστικό λεωφορείο.
Παρακαλούμε όπως τιμήσετε με την παρουσία σας τη σεπτή αυτή εκδήλωση, που μας φέρνει πιο κοντά όλους μας.
Για τη διευκόλυνση των μελών μας, ο ΣΑΑΜ θα διαθέσει τουριστικό λεωφορείο με δική του δαπάνη, το οποίο ακολουθεί το παρακάτω δρομολόγιο:
1. Αφετηρία: Λέσχη Παπάγου (πλατεία Αγ. Γεωργίου)
2. Αναχώρηση: 09:00 το πρωί.
3. Δρομολόγια: Το δρομολόγιο του αστικού λεωφορείου με αριθμό «408» μέχρι το Χίλτον. Ακολούθως Λεωφ. Βασιλ. Κων/νου – Συγγρού – Ποσειδώνος.
4. Στάσεις: (στις υπάρχουσες στάσεις των αστικών λεωφορείων και τρόλλεϋ) Αλεξάνδρας – Πλατεία Ελευθερίας – Δημαρχείο – Τίμιος Σταυρός – ΥΕΘΑ – Κατεχάκη – Βασ. Σοφίας (έναντι Πύργου Αθηνών) – ΝΙΜΙΤΣ – Βασ. Κων/νου.
Εναλλακτικά, η πρόσβαση του ιερού ναού είναι δυνατή και με τα ακόλουθα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς:
• ΤΡΑΜ: Σύνταγμα – Γλυφάδα (Στάση Αγ. Αλέξανδρος, μετά την 2η Αγ. Κοσμά).
• ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: Α1: ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΒΟΥΛΑ (στάση 2η ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ)
Α2: ΑΚΑΔΗΜΙΑ – ΒΟΥΛΑ (στάση 2η ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ)
Α3: ΠΟΛΥΓΩΝΟ – ΓΛΥΦΑΔΑ (στάση 2η ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ)
Αγαπητοί φίλοι,
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες του περασμένου Μαρτίου, έχει τη βούληση και τη θέληση να διευρύνει και να επεκτείνει τις δραστηριότητες του Συλλόγου προς όφελος των μελών του, ιδιαίτερα σήμερα που είναι περισσότερο προφανές από ποτέ το πόσο πραγματικά αξίζει να βρισκόμαστε όλοι εμείς που έχουμε αναπτύξει γερούς δεσμούς μεταξύ μας και οι οποίοι έχουν αποδεδειγμένα αντέξει στο χρόνο.
Σας καλούμε, λοιπόν, ως αρωγούς στην προσπάθεια αυτή και σας προσκαλούμε να πυκνώσετε τις τάξεις του Συλλόγου μας:
Συμμετέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερο στις εκδηλώσεις του,
Συνεισφέροντας οικονομικά τόσο με την ετήσια συνδρομή σας όσο και με κάθε άλλη δωρεά που ανακύπτει στο πλαίσιο των κοινωνικών σχέσεών σας, καταθέτοντας τα σχετικά ποσά στο λογαριασμό της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με αριθμό IBAN GR 84 0172 1260 0051 2606 7915 561, (με συνεχείς και άοκνες προσπάθειες των μελών του Δ.Σ., τα πάγια και ανελαστικά έξοδα του Συλλόγου έχουν συρρικνωθεί, αλλά δυστυχώς δεν καλύπτονται μόνο από τις ετήσιες συνδρομές, οι οποίες τα τελευταία χρόνια κυμαίνονται σταθερά από 20-25 κάθε έτος),
Υποβάλλοντας στο Διοικητικό Συμβούλιο διάφορες σκέψεις / προτάσεις / ιδέες / απόψεις / παρατηρήσεις σας για τις δραστηριότητες του Συλλόγου,
Επιδιώκοντας την εγγραφή νεότερων φίλων μας, οι οποίοι αφενός θα συνεισφέρουν στην αύξηση των εσόδων, αφετέρου θα διασφαλίσουν τη συνέχεια της ύπαρξης του Συλλόγου μας, ο οποίος το ερχόμενο έτος συμπληρώνει 55 έτη ζωής.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την προσοχή σας και ευελπιστούμε στην ανταπόκρισή σας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                      Η Γεν. Γραμματέας


Δημ. Μπάκας                   Αικ. Καραμάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια: