Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το ΔΣ του Δήμου Λεβαδεών

Με 33 θέματα στην ημερήσια διάταξη και ότι άλλο προκύψει, όπως συμβαίνει συνήθως με τις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης,  συνεδριάζει τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα το Δ.Σ Λεβαδέων.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι :
1.Ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου και λήψη απόφασης περί επικαιροποίησης της υπ΄αριθμ. 8/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την πρόταση της Ν.Ε. Βοιωτίας για το σχεδιασμό της Παράκαμψης Αγίας Παρασκευής.
2.Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Τρέχουσας Χρήσης (Απ. Οικ. Επιτροπής)
3.Προσδιορισμός του ποσοστού του ύψους των τροφείων στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δή μου Λεβαδέων για το μήνα Σεπτέμβριο (2015), λόγω καθυστέρησης της έναρξης λειτουργίας τους.  (Απ. Οικ. Επιτροπής).
4.Κανονισμός Χρήσης και Λειτουργίας της Ετήσιας Εμποροπανήγυρης Έτους 2015. (Απ. Επ. Ποιότητας Ζωής)
5.Καθορισμός τέλους χρήσης χώρου Εμποροπανήγυρης για το έτος 2015.(Απ. Οικ. Επιτροπής)
6.Όροι και προϋποθέσεις για την παραχώρηση εκμετάλλευσης δημοσίων υπηρεσιών του Δήμου Λεβαδέων ηλεκτροφωτισμού σε ιδιώτες κατά τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης.
7.Καθορισμός διδάκτρων στη Φιλαρμονική του Δήμου Λεβαδέων.(Απ. Οικ. Επιτροπής)
8.Καθορισμός διδάκτρων στο Δημοτικό Ωδείο.(Απ. Οικ. Επιτροπής)
9.Έγκριση του Β1 Σταδίου της Μελέτης Σχεδίου Χωροταξικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης Δήμου Χαιρώνειας (Χωροταξική Πολεοδομική Μελέτη).(Απ. Επ. Ποιότητας Ζωής)
10.Τροποποίηση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων κατά τη διάρκεια λειτουργίας της  Εμποροπανήγυρη, έτους 2015. (Απ. Επ. Ποιότητας Ζωής)
11.Έγκριση Σχεδίου για τη Χωροθέτηση Περιπτέρων (καθορισμός θέσεων περιπτέρων υπρχόντων, κενωθέντων και νέων) (Απ. Επ. Ποιότητας Ζωής)
12.Τροποποίηση της Συστατικής Πράξης του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Σχολική Επιτροπή των Σχολικών Μονάδων της Β/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Λεβαδέων.
13.Αποδοχή ποσού 69.000,00€ από Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (κατανομή από πιστώσεις ΣΑΤΑ – Σχολείων 2015) που αφορά την Επισκευή – Συντήρηση Σχολικών Κτιρίων.
14.Αποδοχή της από 08/09/2015 απόφασης του Υπουργού Οικονομίας, Ναυτιλίας και Τουρισμού, περί ένταξης στο ΠΔΕ 2015 του έργου: “Αναβάθμιση Ενεργητικής Πυροπροστασίας Κλειστού Γυμναστηρίου Λιβαδειάς” Δ. Λεβαδέων Ν. Βοιωτίας.
15.Αποδοχή της υπ΄αριθμ. 3661/17-09-2015 απόφασης του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Περιβάλλοντος και Ενέργειας -Πράσινο Ταμείο του έργου: Αγορά ακινήτου μνημείου ¨Τζαμί Γαζή Ομέρ”.
16.Παραλαβή της μελέτης με τίτλο “Βελτίωση Σχολικών Συγκροτημάτων”.
17.Λήψη απόφασης περί του τρόπου Δημοπράτησης του έργου “Βελτίωση Σχολικών Συγκροτημάτων”.
18.Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου “Κατασκευή  Περίφραξης Νέου Νεκροταφείου.
19.Άρση διακοπής εργασιών και έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου: Βελτίωση και  Ανάπλαση Κοινοχρήστων Χώρων Τ.Κ. Κορώνειας.
20.Έγκριση Πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: Αποκατάσταση ΧΑΔΑ στις θέσεις Τουρμπάκι Κοινότητας Κυριακίου και Δ.Δ. Παρορίου με κωδ. ΜIS 365236.
21.Έγκριση Πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: Κατασκευή Δεξαμενής Ύδρευσης στη Δαύλεια.
22.Έγκριση 2ου Τελικού και Τακτοποιητικού Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών για την εκτέλεση του έργου: Επισκευή Αντλιοστασίων στη Δ.Ε. Χαιρώνειας.
23.Έγκριση μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση 12ου Νηπιαγωγείου Δήμου Λεβαδέων.
24.Απ΄ευθείας ανάθεση για εργασίες αποκατάστασης χωματερής εντος του Σπηλαιοβάραθρου Τ.Κ. Αγίας Άννας   διότι ο διαγωνισμός απέβη ατελέσφορος.
25.Έγκριση διενέργειας προμήθειας επίπλων (γραφείου και τροχήλατων περιστρεφόμενων καθισμάτων εργασίας), για τις ανάγκες των Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου.
26.Έγκριση διενέργειας προμήθειας καυσίμων και λιπαντικών για το έτος 2016.
27.Υποβολή αιτήματος για την έγκριση διενέργειας Προμήθειας Ελαστικών.
28.Υποβολή αιτήματος για την έγκριση διενέργειας Προμήθειας Ηλεκτρικής Κουζίνας.
29.Υποβολή αιτήματος για την έγκριση διενέργειας Προμήθειας Πληροφοριακών Πινακίδων & Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων και Ιστών.
30.Πραγματοποίηση εκδήλωσης εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου και διάθεση πίστωσης.
31.Κατάρτιση και ψήφιση Κανονισμού αναθέσεων έργων, υπηρεσιών, μελετών και προμηθειών  Κοινωφελούς  Επιχείρησης του Δήμου Λεβαδέων (Απ. 8/2015 Κ.Ε.ΔΗ.Λ.)
32.Επιστροφή ποσών ως αχρεωστήτως καταβληθέντων (1 περίπτωση)
33.Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών (42 περιπτώσεις)

H ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Ελίζα Γεωργαντά

Δεν υπάρχουν σχόλια: