Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Με μια επιτυχημένη συναυλία κορυφώθηκε η "Γιορτή του Εμπόρου" που οργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειας για τα 125 χρόνια δράσης του !


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου , πραγματοποιήθηκε η ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ , με θέμα : «Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειας-125 Χρόνια- η γιορτή του Εμπόρου» Το ολοήμερο γιορτινό κλίμα , ολοκληρώθηκε με τη βραδινή συναυλία με την Έλλη Κοκκίνου και τον Αναστάσιο Ράμο στην κατάμεστη από κόσμο κεντρική πλατεία της πόλης μας.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους , ο Αντιπεριφερειάρχης κος Γ. Ντασιώτης , η Αντιπερειφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού κα Φ. Παπαθωμά , η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Αθ. Χέβα , οι Αντιδήμαρχοι Λεβαδέων κος Π. Αγνιάδης, κος Γ. Λιανός, κα Αικ. Παπαβασιλείου, κος Λ. Πολυτάρχου και Εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων.
Θερμές ευχαριστίες οφείλονται , σ΄όλο τον εμπορικό κόσμο που συμμετείχε με κάθε τρόπο σ΄αυτή την επετειακή εκδήλωση , στους φίλους και τις φίλες , που τίμησαν με την παρουσία τους και τη ζωντάνια τους τη συναυλία , στους συνδιοργανωτές: Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – ΠΕ Βοιωτίας, Δήμο Λεβαδέων και Επιμελητήριο Βοιωτίας , στο μέγα χορηγό : «Viodom» και προσωπικά στον κο Λουκά Λαζαράκη, καθώς και στους χορηγούς επικοινωνίας : Star κεντρικής Ελλάδας , Sirios Fm
Διάβημα και Orchomenos Press . Να σημειωθεί , πως για την άρτια υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος , σημαντική ήταν η συμβολή , της κας Βάσιας Ρασέλα και του κου Γ. Μουρτζούνη («Μπες στο ψητό»).







Δεν υπάρχουν σχόλια: