Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Το Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο - Συγχαρητήρια στον Κωνσταντίνο Πανταζή και στην Μαριάννα Ρέντζου!



Για αυτήν την τέταρτη έκδοση των ετήσιων βραβείων του περιοδικού, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η ομάδα των συντακτών και των ανταποκριτών του Monocle σάρωσε τον κόσμο για να βρει όσους θέτουν νέα σημεία αναφοράς.

Η λίστα του περιοδικού περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και τα σπίτια, τις υπηρεσίες και τις πόλεις μας, που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων.

Τα βραβεία παρουσιάζονται χωρίς ιδιαίτερη σειρά και περιλαμβάνουν έργα από έξι ηπείρους και 31 χώρες. Μεταξύ των νικητών είναι μια πρόσφατα αναπτυγμένη γραμματοσειρά για μια δυτικοαφρικανική διάλεκτο, μια έξυπνη ενημέρωση αεροπορικής εταιρείας, ένα νέο ποδήλατο από την Ελβετία και μια έκδοση από τη Χιλή.

Διαβάστε όλο το άρθρο 

https://www.lifo.gr/now/entertainment/periodiko-monocle-epelexe-toys-point-supreme-os-kalytero-arhitektoniko-grafeio?amp

Δεν υπάρχουν σχόλια: