Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Στη γιορτινή Λιβαδειά φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΕ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου μετά από πρόσκληση του κ. Παναγιώτη Αγνιάδη

 


Μια ιδιωτική επίσκεψη στη χειμωνιάτικη και εορταστική Λιβαδειά, πραγματοποίησε ο νέος Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, μετά από πρόσκληση του στενού του συνεργάτη, Προέδρου και Γενικού Γραμματέα της ΚΕΕ κ. Παναγιώτη Αγνιάδη.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου –  συχνός επισκέπτης του Παρνασσού – δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την περιοχή της παλιάς πόλης της Λιβαδειάς και τη μοναδική περιοχή των Πηγών της Κρύας.


Εάν και η επίσκεψή του είχε καθαρά ιδιωτικό χαρακτήρα, ο κ. Χατζηθεοδοσίου επισκέφθηκε και το Επιμελητήριο Βοιωτίας, ευχόμενος χρόνια πολλά και καλή χρονιά στους εργαζόμενους.


Η επίσκεψή του στην γιορτινή πρωτεύουσα της Βοιωτίας ολοκληρώθηκε με τη φιλοξενία του κ. Αγνιάδη σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με πολλούς Βοιωτούς που τον συνεχάρησαν για τα νέα του καθήκοντα καθώς και για τον δυναμισμό του, τις διεκδικήσεις του και τις θέσεις του γύρω από τα καυτά ζητήματα που απασχολούν το σύνολο των επιχειρήσεων σε συνθήκες πανδημίας.

Με αφορμή την παρουσία του στην περιοχή, ο κ. Χατζηθεοδοσίου έδωσε συνέντευξη στο Star Κεντρικής Ελλάδας, σχολιάζοντας τα επιπλέον μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και την ανάσχεση της πανδημίας. "Δεν ακούσαμε όμως κανένα αντίμετρο για τις επιχειρήσεις που πλήττονται άμεσα από την εφαρμογή των νέων περιορισμών, καθώς πολλές θα αναγκαστούν να διακόψουν τη λειτουργία τους, ενώ στο σύνολο τους οι επιχειρήσεις εστίασης αλλά και θεάματος θα έχουν δραματική μείωση τζίρου" είπε, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της ΚΕΕ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου,  τονίζοντας τις 5 προτάσεις της ΚΕΕ που στοχεύουν στην αντιμετώπιση της νέας κρίσης στην οποία εισέρχονται επιχειρήσεις της εστίασης και του θεάματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: