Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Άνοιξε την αγκαλιά του…

 


Με μεγάλη συμμετοχή και με πολύ δυνατές ειδήσεις για τον χώρο των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ολοκληρώθηκε στην Αθήνα, η 41η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων το  διάστημα 26 & 27 Νοεμβρίου 2021. 

Πολύ ισχυρή ήταν και η παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας του τόπου καθώς και της τοπικής αυτοδιοίκησης Α΄ & Β΄ βαθμού, όπως του Δημάρχου Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος ήταν και κεντρικός ομιλητής του γεύματος της δεύτερης ημέρας.

Ο κ. Μπακογιάννης τίμησε τις εργασίες των Επιμελητηριακών για τα 40+1 χρόνια της ΚΕΕΕ και την πρόσκληση που του απεύθυνε ο δυναμικός Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και το ΔΣ,  Γενικός Γραμματέας στο οποίο εξακολουθεί να είναι ο Βοιωτός Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Αγνιάδης.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης πλαισιώνεται
από τον Πρόεδρο της ΚΕΕ κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου
και τον Γεν. Γραμματέα της ΚΕΕ κ. Παναγιώτη Αγνιάδη. 

Εξ` ου και η … «μεγάλη αγκαλιά» του κ. Κώστα Μπακογιάννη, όταν ο κ. Αγνιάδης τον προϋπάντησε στη σάλα του κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας το περασμένο Σαββάτο.




Όπως φάνηκε και από τη σχετική του ανάρτηση στα social media, ο Δήμαρχος Αθηναίων είναι υποστηρικτής και της τοπικής επιχειρηματικότητας, με συγκεκριμένες δράσεις που υλοποιούνται στη θητεία του. Όσο για την σχέση του με τον κ. Αγνιάδη, είναι κι` αυτή γνωστή από την περίοδο που ήταν Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και συνεργάστηκαν άψογα για το καλό των τοπικών μας κοινωνιών και την προώθηση θεμάτων της επιχειρηματικής κοινότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: