Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

O Δήμος Λαμιέων στη «Νέα Ψηφιακή Εποχή»





Μια νέα σελίδα στη σύγχρονη και άμεση εξυπηρέτηση πολιτών και επιχειρήσεων ανοίγει ο Δήμος Λαμιέων, αξιοποιώντας στο μέγιστο βαθμό, τη χρήση νέων τεχνολογιών και την ψηφιακή παροχή υπηρεσιώναλλάζοντας πλήρως το τοπίο του ψηφιακού μετασχηματισμού της πόλης και της λειτουργικότητάς της.

Από σήμερα τίθεται σε λειτουργία ο νέος και αναβαθμισμένος ιστοχώρος του δήμου, στη γνωστή διαδικτυακή διεύθυνση (www. lamia.gr) και εφαρμόζεται το πληροφοριακό σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων και υπηρεσιών Δήμου και δημοτών. Παράλληλα, θεσπίζονται οι πιστοποιημένες, μέσω Taxis, συναλλαγές και τα ηλεκτρονικά ραντεβού.

Οι ψηφιακές καινοτομίες αποτελούν τη μετάβαση στον ηλεκτρονικό τρόπο λειτουργίας του δήμου, αναβαθμίζουν την αισθητική εικόνα της πόλης και δημιουργούν  ένα νέο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ Δήμου και δημοτών, βελτιώνοντας  και επιταχύνοντας την  εξυπηρέτηση του πολίτη και αυξάνοντας την αποδοτικότητα των υπηρεσιών του Δήμου.

Σε μια εποχή που λόγω των συνθηκών η αξιοποίηση της ηλεκτρονικής επικοινωνίας και η συναλλαγή σε όλα τα επίπεδα δημιουργούν νέες ανάγκες, ο Δήμος Λαμιέων πρωταγωνιστεί, οραματιζόμενος την πλήρη ψηφιακή δομή των υπηρεσιών του.



Δεν υπάρχουν σχόλια: