Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Σε πλήρη ετοιμότητα και επιφυλακή η Π. Ε. Βοιωτίας , για την αντιμετώπιση του καιρικού φαινομένου «ΛΕΑΝΔΡΟΣ»

 


    Η έλευση του καιρικού φαινομένου με  την κωδική ονομασία «ΛΕΑΝΔΡΟΣ» εισέρχεται με τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου  στην Π. Ε. Βοιωτίας , από βορειοδυτικά και θα επηρεάσει αρκετές περιοχές μας.

   Η Πολιτική Προστασία και οι Τεχνικές μας Υπηρεσίες  είναι σε απόλυτη ετοιμότητα και σε άριστη συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία , την Πυροσβεστική Υπηρεσία και του Δήμους.

   Είμαστε προμηθευμένοι με μεγάλες ποσότητες αλατιού τοποθετημένες σε έξι  σημεία τροφοδοσίας , έτσι ώστε να καλύψουμε  όλο το οδικό μας δίκτυο.

   Τα μηχανήματά μας είναι σε ετοιμότητα , σε προεπιλεγμένα επίκαιρα σημεία, για την αντιμετώπιση του καιρικού φαινομένου.

 

« Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας , Φάνη Σπανό και τις άλλες Περιφερειακές Ενότητες της Στερεάς Ελλάδας , καθώς και η σύσκεψη  που πραγματοποιήθηκε με την Πολιτική Προστασία και τις Τεχνικές Υπηρεσίες  της Π.Ε. Βοιωτίας , σε επικοινωνία με τους Δήμους , την Ελληνική Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

   Η Πολιτική Προστασία και οι Τεχνικές Υπηρεσίες  μας  , βρίσκονται από σήμερα το μεσημέρι, επί 24ώρου βάσεως , σε επιφυλακή.

   Παρακαλούνται οι πολίτες να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ,  τις οδηγίες της Τροχαίας και να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες .

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας  2261029036 και 6941 414 048

 

Μέλημά μας  η ασφάλεια των πολιτών»,

δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: