Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Ανακοίνωση από το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

 


Αγαπητοί φίλοι του Βουνού,
Λόγω της παράτασης των μέτρων προστασίας της Πολιτείας από την πανδημία, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού θα συνεχίσει να μην λειτουργεί, τουλάχιστον μέχρι τις 18/1/2021.
Για τη δική σας προστασία και ασφάλεια υπενθυμίζουμε ότι:
Το οδικό δίκτυο μετά από κάθε χιονόπτωση είναι συχνά κλειστό. Ένας στοιχειώδης εκχιονισμός που γίνεται αφορά μόνο στην κυκλοφορία των οχημάτων προσωπικού του Χιονοδρομικού που διεξάγεται με οχήματα ειδικών προδιαγραφών και με ελαστικά χιονιού.
Όσοι θέλουν να ανεβούν στο βουνό για ορειβατικό σκι ή ορειβασία θα πρέπει να γνωρίζουν ότι σε περίπτωση ατυχήματος κινδυνεύουν να παραμείνουν για πολλές ώρες αβοήθητοι, αφού το ΧΚΠ είναι κλειστό για το κοινό. Γι’ αυτό σας παρακαλούμε να ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ την ανάβαση στο βουνό.
Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η χρήση snowmobiles και οποιωνδήποτε άλλων οχημάτων εντός των χώρων ευθύνης του Χιονοδρομικού Κέντρου.
Γι’ αυτό και σας παρακαλούμε θερμά να ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ τέτοιες δραστηριότητες τουλάχιστον μέχρι να επαναλειτουργήσει το ΧΚΠ.
Σε περίπτωση επίσκεψης σας στο χώρο του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού κατά τη χρονική περίοδο που παραμένει κλειστό σας γνωρίζουμε ότι το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού και η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε., ως διαχειρίστρια εταιρεία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος και για το λόγο αυτό σας αποτρέπουμε από κάθε δραστηριότητα σας στο χώρο.
Όλοι εμείς που εργαζόμαστε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού μοιραζόμαστε μαζί σας τις θετικές μας σκέψεις και την αισιοδοξία μας για την επαναλειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου μετά την άρση των απαγορευτικών μέτρων από την Πολιτεία και όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν να σας υποδεχτούμε και πάλι στις εγκαταστάσεις μας.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: