Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

211 101 9620: Σε λειτουργία η τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης και καταγραφής αιτημάτων παροχής βοήθειας των πολιτών της Π.Ε. Βοιωτίας

 


Τέθηκε άμεσα σε εφαρμογή το σχέδιο τεσσάρων σημείων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19 και την άμβλυνση των κοινωνικών συνεπειών σε συνέχεια  των επιπρόσθετων μέτρων πρόληψης που εφαρμόζονται από σήμερα, Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021, στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, έπειτα από απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλη Παπαγεωργίου. 

Μεταξύ άλλων, από αύριο στις 7.00 το πρωί, λειτουργεί  η τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης και καταγραφής αιτημάτων παροχής βοήθειας των πολιτών της Π.Ε. Βοιωτίας. 

Οι πολίτες μπορούν να καλούν

στον τηλεφωνικό αριθμό: 211 101 9620

Οι μέρες και ώρες εξυπηρέτησης των πολιτών είναι Δευτέρα έως Κυριακή (7 ημέρες /εβδομάδα) από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το βράδυ.

 «Όλο το προηγούμενο διάστημα, κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να κρατήσουμε τον κορωνοϊό μακριά από τα σπίτια μας, τις επιχειρήσεις, τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Όμως η πανδημία επιμένει και δυστυχώς η  Βοιωτία ξαναμπήκε σε μια νέα δοκιμασία. Από αύριο το πρωί, καθημερινά και όλη την εβδομάδα, οι πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας μπορούν να καλούν την αποκλειστική γραμμή ενημέρωσης και καταγραφής των αιτημάτων παροχής βοήθειας. Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό, τους Δημάρχους, τα Σώματα Ασφαλείας και τους υγειονομικούς μας για τη σταθερή συνεργασία μας. Στόχος μας είναι ένας και μοναδικός: να περιοριστεί άμεσα η εξάπλωση του ιού στον τόπο μας», δήλωσε σχετικά η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κ. Φανή Παπαθωμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: