Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Ανακοίνωσεις για τη λειτουργία των σχολείων την Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 στους Δήμους Διστόμου - Αράχωβας- Αντίκυρας, Αλιάρτου - Θεσπιέων και Θηβαίων

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω του παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, αύριο Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021, η ώρα προσέλευσης των μαθητών ορίζεται στις 10:00 π.μ. στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και στους Παιδικούς Σταθμούς στις Κοινότητες Διστόμου, Αράχωβας και Στειρίου.

Στην Κοινότητα Αντίκυρας και στην Παραλία Διστόμου η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και των παιδικών σταθμών θα ξεκινήσει κανονικά στο ωράριο τους.  


   Ο Δήμαρχος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας

Ιωάννης Σταθάς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Με απόφαση του Δημάρχου κου  Ντασιώτη Γεωργίου, η οποία έλαβε υπόψη της:

1.     Τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που ήδη επικρατούν στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων.

2.     Τη γνώμη των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων

Την ΠΕΜΠΤΗ 21-1-2021 τα  σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία –Δημοτικά),καθώς και οι παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους από τις 10.00 πμ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ


Δήμος Θηβαίων: Ανακοίνωση για τη λειτουργία των σχολείων την Πέμπτη, 21/01 

Λαμβάνοντας υπόψη τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν κατά τις πρωινές ώρες, καθώς και των μέτρων που πρέπει να τηρούνται λόγω της πανδημίας και της επικινδυνότητας κατά την πρόσβαση και παραμονή στους σχολικούς χώρους, ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου, αποφάσισε για την Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων, νηπιαγωγείων και παιδικών σταθμών στις 10.00 π.μ.

Ειδικότερα, η απόφαση αφορά:

Α) Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου Θηβαίων

Β) Τους δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Θηβαίων

Γ) Το Ειδικό Σχολείο (ΕΕΕΕΚ) Λουτουφίου

 

Ο Δήμαρχος Θηβαίων

Γεώργιος Αναστασίου

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: