Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Δήμος Θηβαίων: Δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου μέσα από το αυτοκίνητο στις 11 Ιανουαρίου 2021 στην πόλη της Θήβας

 

Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου(rapid test) μέσα από το αυτοκίνητο(drive through) θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Θηβαίων. Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Θήβας από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, αποτελούμενο από την Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) Βοιωτίας, σε συνεργασία με τον Δήμο και την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Η διεξαγωγή των ελέγχων θα γίνει στην οδό Οπλαρχηγού Βόγκλη στο χώρο της εμποροπανηγύρεως, στις 11 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και από ώρα 10.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ.

Οι έλεγχοι θα γίνουν σε επιβαίνοντες σε οχήματα και όχι σε πεζούς, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ΑΜΚΑ , καθώς και αριθμό κινητού τηλεφώνου, στον οποίο θα αποσταλεί με sms το αποτέλεσμα.
Σημειώνεται ότι όσοι επιθυμούν να υποβληθούν στο τεστ θα πρέπει για τη μετακίνησή τους να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό 1 (επίσκεψη σε ιατρό).
Η προσέλευση στο χώρο διενέργειας των τεστ θα γίνεται από την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη και η έξοδος από την Οπλαρχηγού Βόγκλη.

 

Ο Δήμαρχος Θηβαίων
Γεώργιος Αναστασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: