Κυριακή, 17 Μαΐου 2020

Μένουμε σπίτι, βγαίνουμε νικητές! Το νέο βίντεο για όλους τους περήφανους Έλληνες που προσπαθούν με συνέπεια!Η πρωτόγνωρη περίοδος που διανύουμε έχει ένα ρόλο για όλους μας.Ένα ρόλο που αν παίξουμε όπως πρέπει, με ευαισθησία, αλλά και με δύναμη, θα μας οδηγήσει στο τέλος αυτού του δύσκολου δρόμου.
Στην πατρίδα μας, εμείς οι Έλληνες με τη στάση μας, γινόμαστε παράδειγμα για όλο τον κόσμο,σε μια συγκυρία που δυστυχώς παραδοσιακές δυνάμεις του πλανήτη έδειξαν ανέτοιμες για μία τέτοια δοκιμασία.
Και αυτό θέλει να αναδείξει με την καμπάνια της η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Μία αποτύπωση της πραγματικότητας, και ταυτόχρονα ένα μεγάλο ευχαριστώ,σε όλους μας που στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ξεπεράσουμε την πανδημία.
Με σύνεση και σοβαρότητα, με αυταπάρνηση και γενναιότητα,κάνουμε όλοι αυτό που πρέπει. Μέσα στο σπίτι οι περισσότεροι,εκεί έξω, όπου χρειαζόμαστε όλοι οι υπόλοιποι.Κυρίως, είναι μία καμπάνια που δείχνει ότι όταν στεκόμαστε ενωμένοι, είμαστε ικανοί για το καλύτερο.
Και αν συνεχίσουμε να κάνουμε το σωστό,δεν θα αργήσει η μέρα, που θα βγούμε από αυτή τη μεγάλη δυσκολία, και πιστέψτε με θα βγούμε νικητές!
🇬🇷
#civilprotection #semperparati #μένουμεσπίτι #covid19

Δεν υπάρχουν σχόλια: