Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Ξεκινά η λειτουργεία των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και η λειτουργεία των Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών στο Δήμο Αλιάρτου - Θεσπιέων


Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από την Κυβέρνηση,  τη Δευτέρα                   01-6-2020 ξεκινά η λειτουργεία των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και η λειτουργεία των Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών.
Στα πλαίσια αυτά ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων, σε συνεργασία με τη Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπ/σης του Δήμου και τους Διευθυντές των Σχολείων έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή επανέναρξη της λειτουργίας των δομών αυτών.
Ως εκ τούτου εφοδιάστηκαν  όλα τα  Δημοτικά Σχολεία-Νηπιαγωγεία, καθώς και  οι Παιδικοί-Βρεφονηπιακοί σταθμοί με υλικά ατομικής προστασίας. Επίσης έγινε σχολαστική καθαριότητα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, καθώς και προληπτική απολύμανση. Τέλος η κατανομή των επιχορηγήσεων  από το Δήμο προς το ταμείο της Σχολικής επιτροπής έχει ολοκληρωθεί και υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας υλικών από την κάθε σχολική μονάδα , σύμφωνα με τις ανάγκες της.  

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια: