Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη, Φανής Παπαθωμά με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας, Μάριο Αποστολίδη


Τον Υποστράτηγο του Πυροσβεστικού Σώματος, Συντονιστή Επιχειρήσεων των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία, Μάριο Αποστολίδη,  υποδέχθηκε η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά, στο γραφείο της στο Διοικητήριο της Π. Ε.  Βοιωτίας. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Λεβαδέων, Γιάννης Ταγκαλέγκας.          
Ενημερώθηκαν για το νέο νόμο, ο οποίος καλύπτει ολόκληρο τον κύκλο διαχείρισης καταστροφών και συνιστά το σύνολο των συντρεχουσών επιχειρησιακών και διοικητικών δομών και λειτουργιών της Πολιτικής Προστασίας και                         συζήτησαν για θέματα Πολιτικής Προστασίας για τη νέα αντιπυρική περίοδο.
«Υποδεχθήκαμε σήμερα με μεγάλη χαρά τον Υποστράτηγο, Συντονιστή του Πυροσβεστικού Σώματος, Μάριο Αποστολίδη.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας - Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, θα  συνεχίσει την άριστη συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα και μαζί θα δρομολογούμε έργα και δράσεις σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο γιατί προτεραιότητά μας είναι η πρόληψη και η  ετοιμότητα καθώς και η αντιμετώπιση και αποκατάσταση , με σκοπό την προστασία και την ασφάλεια  των πολιτών μας» τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: