Κυριακή 24 Μαΐου 2020

H Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει διαδικτυακό τηλεμαραθώνιο με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, Φλόγα,

H Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, διοργανώνει διαδικτυακό τηλεμαραθώνιο, με σκοπό την Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, Φλόγα, την Κυριακή 24 Μαΐου 2020 από τις 12.00 έως τις 20.00. Το πρόγραμμα θα προβάλλεται live από το κανάλι της Νέας Δημοκρατίας στο Youtube και από τη σελίδα της Γραμματείας Οργανωτικού στο Facebook.
προβολή και την οικονομική ενίσχυση του έργου του
Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα διαθέτει γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Σκοπός της «Φλόγας» είναι η συμπαράσταση στις οικογένειες και η καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.
Με σύνθημα, «διατηρούμε τη φλόγα του εθελοντισμού αναμμένη», αγκαλιάζουμε τα παιδιά και τις οικογένειες που διανύουν το δικό τους μαραθώνιο. Εκπρόσωποι από τον πολιτικό, καλλιτεχνικό, αθλητικό και επιστημονικό χώρο, μιλούν για τη «Φλόγα» και το έργο της καθώς και παιδιά του Συλλόγου, μοιράζονται μαζί μας την εμπειρία τους. Από τις 12.00 έως τις 16.00 η προβολή θα γίνεται από στούντιο στη Θεσσαλονίκη, ενώ από τις 16.00 μέχρι τις 20.00 η σκυτάλη θα περάσει στην Αθήνα. Ο συντονισμός θα γίνεται από γνωστούς δημοσιογράφους.
Θα ήταν χαρά και τιμή μου να συνδράμετε με όποιο τρόπο εσείς νομίζετε και να γνωστοποιήσετε τη δράση της Γραμματείας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι τρόποι οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου, μέσω πενταψήφιου τηλεφωνικού αριθμού καθώς και μέσω τραπεζικών λογαριασμών.
Ήσασταν πάντα μαζί μας σε όλους τους αγώνες, ειδικότερα στις δύσκολες ώρες είναι απαραίτητο να σταθούμε δίπλα σε αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη. Σας ευχαριστώ για ακόμη μια φορά θερμά για τη συμμετοχή σας στις κοινωνικές δράσεις της Γραμματείας μας. Η υποστήριξη σας αποτελεί το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα για την επόμενη ημέρα.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση κάνετε κλικ στις παρακάτω εικόνες:
YouTube live event:  Facebook live event: 
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ – ΑΝ. ΓΡΑΜΜ. Π.Ε.
Δ/ΝΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΟΝΤΑΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: