Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Γιορτινή ατμόσφαιρα σκόρπισε η «Λευκή Χριστουγεννιάτικη Βραδιά» στη Θήβα - «Κέρδισε το στοίχημα» ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης




Την τρίτη αλλά περισσότερο οργανωμένη από κάθε άλλη φορά διοργάνωση μιας άκρως γιορτινής χειμωνιάτικης βραδιάς πέτυχε χθες ο Εμπορικός κόσμος της πόλης της Θήβας. Κόντρα σε «συνήθειες του παρελθόντος», ως επίκεντρο επιλέχθηκε η αρχή του νέο πεζόδρομου της πόλης, πλησίον του αγάλματος του Επαμεινώνδα, εκεί που χτυπά η «εμπορική καρδιά», με καταστήματα ένδυσης και υποδημάτων ως επί το πλείστον. Το ORCHOMENOS PRESS ήταν και εκεί! 
 






  


 

Facepaiting, εργαστήρια για παιδιά, ανιματέρ και μουσικές μπάντες ήταν διάσπαρτοι στο κέντρο της Θήβας βάζοντας τον επισκέπτη της «στο κλίμα», ενώ η βραδιά κορυφώθηκε με τη συναυλία των Begas και των King στον πεζόδρομο.







 



Η βραδιά – που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλης της κοινωνικής, αυτοδιοικητικής και επιχειρηματικής ζωής - έτυχε της καθολικής υποστήριξης της Π.Ε. Βοιωτίας, του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, του Δήμου Θηβαίων. Μια διοργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας, που «κέρδισε το στοίχημα» και έβαλε την πόλη σε μια νέα αφετηρία!




 Συγχαρητήρια στον δραστήριο Πρόεδρο
 κ. Τάσο Σαμιώτη και στο ΔΣ για την διοργάνωση!

Συγχαρητήρια σ` όλους στηρίζουν αυτές τις πρωτοβουλίες !
 Καλές γιορτές και καλές δουλειές!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: