
Στην Ημερίδα θα αναπτυχθούν τα παρακάτω θέματα που είναι
και τα απαραίτητα βήματα για την παραγωγή ενός ποιοτικού ελαιολάδου.
Ø
Παράγοντες που
διαμορφώνουν την ποιότητα
Ø
Πως και πότε
συγκεντρώνει ο καρπός το ελαιόλαδο
Ø
Σημασία άμεσης
μεταφοράς & ελαιοποίησης καρπών
Ø
Η σημασία κάθε
σταδίου επεξεργασίας στο ελαιοτριβείο
Ø
Οι σπαστήρες –
τύποι – η σημασία
Ø
Ο χρόνος &
θερμοκρασίες μάλαξης – επιπτώσεις
Ø
Ελαιοτριβεία 2 ή 3
φάσεων – Διαφορές – Εξελίξεις
Ø
Συντήρηση
ελαιολάδου – άζωτο η αργκόν
Ø
Μικρά
επαγγελματικά ελαιοτριβεία – Τα συν και τα πλην
Η Ημερίδα
θα πραγματοποιηθεί την
Δευτέρα
23 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 16:00
Διοικητήριο
Π.Ε. Εύβοιας-Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου, Λεωφ. Χαϊνά 93
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου