Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Ανεπανάληπτη η επιτυχία της «Γιορτής Πέστροφας» 2017 στον Ορχομενό – Η Π.Ε. Βοιωτίας και ο Δήμος Ορχομενού αναβίωσαν ξανά το θεσμό και … πλημμύρησαν την πόλη μας από κόσμο!


Από τη Σκριπού έως την Πετρομαγούλα έφταναν τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα  το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, 1ης Σεπτεμβρίου 2017, βραδιά που η Π.Ε. Βοιωτίας και ο Δήμος Ορχομενού επέλεξαν για να αναβιώσουν – επτά χρόνια μετά – ξανά το θεσμό της «Γιορτής Πέστροφας» στην κεντρική πλατεία της πόλη μας. Η επιτυχία της εκδήλωσης – κατά γενική ομολογία – ήταν ανεπανάληπτη, αφού ο Ορχομενός είχε χρόνια να δει τόσο πολύ κόσμο μαζεμένο, να απολαμβάνει μια τόσο μαζική βραδιά, να χορεύει και να διασκεδάζει με  τη Γλυκερία! Εμφανέστατη η ικανοποίηση τόσο του Δημάρχου και Προέδρου της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκά Υπερήφανου όσο και της Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κας Φανής Παπαθωμά, οι οποίοι ως οικοδεσπότες της βραδιάς, καλωσόρισαν τους χιλιάδες θαμώνες και τους ευχαρίστησαν για τη στήριξή τους στην αναβίωση ενός θεσμού, που έχει ως στόχο να «διαφημίσει» τον τόπο μας μέσα από την ανάδειξη του ξεχωριστού, τοπικού προϊόντος, της πέστροφας Ορχομενού. 






Στιγμές ανάλογες με εκείνες που έχουν καταγραφεί στη μνήμη πολλών Ορχομένιων - όταν στον Ορχομενό είχε προσκληθεί ο αείμνηστος Γιώργος Κόρος για τον εορτασμό της 50χρονης επετείου του Θαύματος της Μεγαλόχαρης στην πλατεία Αθάμαντος το 1993 – έζησε και πάλι ο τόπος μας, αυτή τη φορά με αφορμή την άκρως στοχευμένη επιλογή της Γλυκερίας, που ξαναήρθε επίσης στην πόλη μας, προσκεκλημένη της Π.Ε. Βοιωτίας και του Δήμου Ορχομενού. 







































Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους…
 κι όλοι εμείς θα μιλάμε φαίνεται 
για καιρό γι` αυτή τη βραδιά! 

Μια βραδιά που στόχο είχε να αναβιώσει το θεσμό της «Γιορτής της Πέστροφας» και να δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να διασκεδάσει δωρεάν με τις ερμηνείες της δημοφιλούς καλλιτέχνιδας, όπως δωρεάν πέστροφα προσφέρθηκε στο περίπτερο που είχε στηθεί στην είσοδο της πλατείας. 






Δεν υπάρχουν σχόλια: