Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Σταθερά στην «πρώτη γραμμή» ο Αγνιάδης


 Σταθερός στην θέση του, σταθερός στο πείσμα του αυτός ο Νομός να έχει «δυνατή φωνή», σταθερός στην προσπάθειά του η επιχειρηματικότητα να βιώσει τις επιπτώσεις τις κρίσης με λιγότερες δυνατές απώλειες σε τοπικό επίπεδο, σταθερός και στις σχέσεις του με τα «κέντρα επιρροής». Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και Γεν. Γραμματέας της ΚΕΕ παραμένει ένα «μεγάλο κεφάλαιο» για τη Βοιωτία, γεγονός που επιβεβαιώνεται (όπως συμβαίνει πολύ συχνά και με ανάλογα πρόσωπα που υπήρξαν ηγέτες στον χώρο τους) κυρίως με τις εκτός νομού δραστηριότητές του και συμμετοχές του! 


 Στιγμιότυπα από την πρόσφατη εκπροσώπηση του Επιμελητήριού Βοιωτίας και της αντιπροσωπείας του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αποδεικνύουν του λόγου το αληθές αφού ο Αγνιάδης ήταν στην «πρώτη γραμμή».
Πότε με την ηγετική ομάδα της ΚΕΕ, πότε με τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης, πότε ακόμη και με τους εκπροσώπους της πολιτικής μας ζωής.
 Κι` επειδή οι επιμελητηριακές εκλογές πλησιάζουν, αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς τους, με την οποία – μαθαίνουμε – επιθυμεί να κεφαλαιοποιήσει όλη αυτή τη διαδρομή, έχοντας και πάλι στο ψηφοδέλτιό του σύσσωμες τις υγιής δυνάμεις της επιχειρηματικής ζωής της Βοιωτίας (Σωματεία, Ομοσπονδίες, κ.α.) . Δεν υπάρχουν σχόλια: