11 χρόνια μαζί σας... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

11 χρόνια μαζί σας... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017

Μάθε για την Παιδική Χορωδία Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής Θήβας

H Παιδική Χορωδία Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής Θήβας με ανακοίνωση της καλεί παιδιά ηλικίας 5 – 15 ετών να πλαισιώσουν τη χορωδία και «να βιώσουν την επίδραση της χορωδιακής αγωγής στην καθημερινότητα τους».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι καλούμε παιδιά ηλικίας 5 – 15 ετών να προσέλθουν στην Παιδική Χορωδία Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής να γνωρίσουν και να βιώσουν την επίδραση της χορωδιακής αγωγής στην καθημερινότητα τους.
Ο ρόλος μιας χορωδίας δεν είναι απλά ψυχαγωγικός, αλλά συνάμα μορφωτικός, παιδαγωγικός, κοινωνικός. Η χορωδία έχει ως στόχο την καλλιέργεια της φωνής και της ψυχής των συμμετεχόντων, τη γνωριμία τους με μουσικά είδη που αφορούν την ελληνική μουσική, την εξοικείωση των συμμετεχόντων με τη σκηνή, καθώς και την ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος και αλληλεγγύης.
Άλλωστε, η ενασχόληση με τη μουσική και συγκεκριμένα με το χορωδιακό τραγούδι είναι μία σύνθετη διαδικασία, καθώς το τραγούδι αποτελείται από τρία στοιχεία: τον ρυθμό, τον λόγο και τη μελωδία, που κινητοποιούν αντίστοιχα το σώμα, τη λογική και το συναίσθημα.
Πρόβα: Κάθε Σάββατο 6 – 7 το απόγευμα.
Σας περιμένουμε!
Τηλ. Επικοινωνίας: 6936950738 Κος Τσαρουχάς Αντ. E-mail: tsarouxas.a@gmail
6988394001 Κα Γκιόκα Ρ. E-mail: spgmusic5@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: