Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017

Με άνοδο πορεύεται η Α.Ε.Ο. - Ευχαριστίες στον κόσμο για την υποστήριξή του από την κερκίδα!


Παίζοντας με πολλά νεύρα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο οι παίχτες του Χρήστου Θεοχάρη δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Βασιλείου έχοντας ευκαιρίες με τους Χαρίση, Βλάχου και δοκάρι με τον Μουτσουρούφη με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με λευκή ισοπαλία και εκτός τις ευκαιρίες .


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για τούς γηπεδούχους διώχνοντας το άγχος και τη γκρίνια του πρώτου μέρους. 
Συγκεκριμένα στο 46' ο Ζουλέκου με ατομική ενέργεια πέρασε και τον τερματοφύλακα και 1-0 .Με την συμπλήρωση μιας ώρας στο ματς ο Βελέντζας με σουτ δέκα μέτρα έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 67' ο Χαρίσης εκτέλεσε πέναλτι απέκρουσε ο Βασιλείου και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης με πλασσέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.Στο 77' ο Βελέντζας με απευθείας φάουλ από πλάγια θέση διαμόρφωσε το τελικό 4-0 .  Καλή διαιτησία των Ξηρογιάννη Στ. Μπατσιάκου Λ Δερματίδου 
ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ: Αβράμπος , Γαρδικιώτης ( 83' Γαλανάκος), Βελέντζας ,Στεργίου, Ψαλλίδας , Γρίβας , Ζουλέκου (78' Μυλωνάς ) Γιατζιτζόγλου , Χαρίσης , Μουτσουρούφης(67' Κολομπούρδας ), Βλάχος (72' Ρουμάνης ).
ΚΑΣΤΡΟ: Βασιλείου, Μπαρκώσης , Κούρος(70' Παγώνας) Μαρκοστάμος, Μερτζάνης , Κονδύλος, Βασιλείου Δ., Ζυγογιάννης Ι., Κωσταντίνου, Σγούρδας , Ζυγογιάννης Ευστ.

Δήλωση προπονητή  Θεοχάρης Χρήστος: 
"Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά αν και είχαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε γκόλ αλλά δεν είχαμε την ανάλογη ηρεμία στο τελείωμα της φάσης.Στο δεύτερο είμαστε ανώτεροι σε όλα τα επίπεδα και παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο κυριαρχήσαμε σε όλους τους τομείς και φτάσαμε εύκολα στην πρόκριση" . 

H A.E.O θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κόσμο 

που βρέθηκε στο γήπεδο κάτω αντίξοες συνθήκες.  Καλή πορεία στο Κάστρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: