Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Ξεκινά η 2η σειρά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Λιβαδειά

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας και η Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ)  στο πλαίσιο της μακρόχρονης και επιτυχημένης συνεργασίας τους, αποφάσισαν την επανάληψη του δημοφιλούς  Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Συγκεκριμένα, μετά την μεγάλη  επιτυχία του Προγράμματος σε Αθήνα και στις υπόλοιπες Περιφέρειες της χώρας προχωράμε στη διοργάνωση της 2ης  Σειράς Boιωτίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, που θα υλοποιηθεί στη  Λιβαδειά.
Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων, οργανισμών και αυτοαπασχολούμενων,  τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management).
Επισημαίνεται δε, ότι στα  27 χρόνια λειτουργίας του,  έχουν  αποφοιτήσει  πανελλαδικά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Ιωάννινα, Κυκλάδες,  Ρόδο, Λαμία, Βόλο, Καλαμάτα, Κοζάνη, Δράμα, Κόρινθο, Κομοτηνή, Ρέθυμνο, Χαλκίδα  και Χανιά κ.α) 4.200 στελέχη, που ήδη έχουν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.
Η ποιότητα  της προσφερόμενης εκπαίδευσης στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό στην παρακολούθηση των σύγχρονων εξελίξεων στο διεθνή επιχειρησιακό στίβο μια που η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα παγκόσμιο χαρακτήρα.
Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό Καθηγητών με έμπειρους Μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων.
Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων της Βοιωτίας και της ευρύτερης περιοχής, μέσα από την επένδυση στη γνώση και το ανθρώπινο δυναμικό.

Η 2η Σειρά Bοιωτίας  του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων έχει προγραμματισθεί  να υλοποιηθεί από 18/11/2016 έως  26/05/2018.
Τα μαθήματα θα διεξάγονται στην ελληνική γλώσσα, κάθε Παρασκευή 17:00-21:30 και Σάββατο 09:00-17:00, ανά δεκαπέντε ημέρες, στις  αίθουσες διδασκαλίας του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, (Λ. Κουτσοπετάλου  1,  Λιβαδειά).

Το κόστος συμμετοχής για τα μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας είναι 3.700 € και για τα μη μέλη είναι 3.900 €.
Το κόστος αυτό μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς, που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.
Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται βιβλία, case studies, σημειώσεις γραμμένες ειδικά για το πρόγραμμα
 Οι αιτήσεις εγγραφής των ενδιαφερομένων να φοιτήσουν στο πρόγραμμα, θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι  11 Νοεμβρίου 2016.
Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των αιτήσεων και θα ακολουθήσει επιλογή.
Ακύρωση συμμετοχής γίνεται δεκτή μόνο για πολύ σοβαρούς λόγους (εγγράφως).

Υπεύθυνος για την διοργάνωση και διεξαγωγή του προγράμματος είναι ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους, τηλ: 22610-27031.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να απευθύνεστε και στα γραφεία της Ε.Ε.Δ.Ε.,
 κ. Νίκο Βλασσόπουλο ή κ. Μάκη Φιτέογλου
τηλ.:(210) 21 12 000-9 (Εσωτ. *622  & *623),
FAX: (210)21 12 024 & 028, e-mail: mba-programs@eede.gr

καθώς και στον διαδικτυακό σύνδεσμο:


Δεν υπάρχουν σχόλια: