Μαζί με τις ευχές κυριάρχησε και η αγωνία για το μέλλουν του Δημοτικού Θεάτρου, καθώς όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ομίλου Β. Γούπιος, η επιχορήγηση από το Δήμο σταματάει και θα πρέπει να αναζητηθούν πόροι για τη στήριξη του . Κάλεσε μάλιστα τους παρευρισκόμενους να συνεισφέρουν όσο μπορούν (ο Όμιλος είναι ο στυλοβάτης του Δημοτικού Θεάτρου, εδώ και 24 χρόνια).
Η εκδήλωση πάντως στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς το γλέντι κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες και τα μέλη του Ομίλου απέδειξαν ότι εκτός από τις υποκριτικές, διαθέτουν επίσης χορευτικές αλλά και ερμηνευτικές ικανότητες.
Στο κέφι συνέβαλαν τα μέγιστα, με τις μουσικές τους επιλογές, και τα μέλη της ορχήστρας Γ. Ζαχείλας, Ν. Βούλγαρης, Ε.Πούλου, Φ. Μπολοβίνη και Γ. Σουραφής. Πηγή http://www.siriosfm.gr/?p=39607
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου