Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Έρχεται η κλήρωση 18 διαμερισμάτων του ΟΕΚ στη ΛιβαδειάΎστερα απο καθυστερήσεις δύο και πλέον χρόνων φθάνει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΣΕΙΡΙΟΥfm, η ώρα για τη διάθεση 18 ετοιμοπαράδοτων διαμερισμάτων του ΟΕΚ στη Λιβαδειά. Εντός της εβδομάδας αναμένεται η σχετική απόφαση από το Δ.Σ του ΟΕΚ, ενω ξεκίνησε η διαδικασία συγκρότησης της επιτροπής που θα διενεργήσει την κλήρωση.
Στην κληρωτίδα θα μπουν δικαιούχοι του Οργανισμού που δεν διαθέτουν κατοικία, έχουν καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσω σχετικής απογραφής και είναι κάτοικοι του Δ. Λεβαδέων, με βάση τα παλιά όρια του δήμου, πριν τον Καλλικράτη.
Αξίζει να σημειωθεί η ολιγωρία και η ανευθυνότητα που έχει επιδείξει ο ΟΕΚ, για ένα τόσο σημαντικό και απλό θέμα. Απο τη μια έχει παγώσει τα στεγαστικά του προγράμματα και από την άλλη δεν παραχωρεί έτοιμες κατοικίες, ενώ επί δύο χρόνια καταβάλλει τα κοινόχρηστα τους.
Πρέπει επίσης να σημειωθεί και η αδράνεια των τοπικών αρχών(περιφερειακών, δημοτικών και εργατικών) που αδιαφόρησαν για το συγκεκριμένο ζήτημα. Πηγή http://www.siriosfm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: