Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Συνάντηση Δ.Σ. του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Βοιωτίας με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Θήβας


Στις 4 Μαρτίου 2011, συναντήθηκαν στα γραφεία της ΔΗΚΕΘ ο πρόεδρος του Δ.Σ του ΚΕΚΕΚΥΜΕΑ Βοιωτίας, Κος. Αναστάσιος Φρούσιος & το μέλος του Δ.Σ. Κα. Βασιλική Λάσπη με τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΘ Κο. Ηλία Πέτρενα και την προϊσταμένη της ΔΗΚΕΘ, Κα.Στέλλα Δεληκωνσταντή.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκαν τα ακόλουθα:
1. Συνεργασία του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Βοιωτίαςμε το Ιατροκοινωνικό κέντρο του δήμου Θηβαίων.
Συγκεκριμένα συμφωνήθηκε ότι όλα τα περιστατικά των Ρομά που αφορούν ΑμεΑ και διέρχονται από το ιατροκοινωνικό κέντρο θα οδηγούνται στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Βοιωτίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εξυπηρετούμενων. Τα στελέχη του Ιατροκοινωνικού κέντρου θα προσφέρουν υπηρεσία προς τους Ρομα ΑμεΑ συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας σε χώρο που θα διαθέσει το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Βοιωτίας.
2. Συνεργασία του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ με τα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» του ευρύτερου δήμου Θηβαίων. Συγκεκριμένα ορίστηκε συνάντηση των στελεχών του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Βοιωτίας με τα στελέχη των προγραμμάτων «Βοήθεια στο σπίτι» του ευρύτερου δήμου Θηβαίων, την Παρασκευή 11 Μαρτίου στο χώρο του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Βοιωτίας. Στη συνάντηση αυτή θα οργανωθεί η καταγραφή των περιστατικών και η κωδικοποίηση των αιτημάτων των εξυπηρετούμενων ώστε να οδηγηθούν στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Βοιωτίας τα ΑμεΑ που ζουν στην ευρύτερη περιοχή και δεν είχαν μέχρι σήμερα πρόσβαση στην υπηρεσία λόγω ελλιπούς ενημέρωσης.
3. Οριστικοποιήθηκε η συνδιοργάνωση ημερίδας με τη ΔΗΚΕΘ με θέμα «ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ» που θα πραγματοποιηθεί στις 30/3 στο συνεδριακό κέντρο του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: