Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδα - 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδα -  200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση
Επετειακό μήνυμα του Προέδρου της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας και Δημάρχου Καρπενησίου, κ. Νίκου Σουλιώτη

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

Ένας νέος χώρος για επαγγελματικές συναντήσεις και βραδινή έξοδο!Τα «καλορίζικα» στο νέο χώρο που δημιούργησε με μπόλικο μεράκι ο Λεβαδείτης επιχειρηματίας και Α` Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς κ. Μάριος Σάκκος, ευχήθηκαν πρόσφατα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης και ο Β` Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Κορογιάννος.

Στην παρέα τους ήταν και το υψηλόβαθμο στέλεχος Γερμανικής Τράπεζας στην Ελλάδα, ο Ορχομένιος Οικονομολόγος κ. Βασίλειος Δήμου. Το όνομα … αυτού «Emporio + Coffee» , που «μαρτυρά» και τη φυσιογνωμία του, όπως μας εξήγησε ο ιδιοκτήτης του, «καθώς στόχος μου ήταν να δημιουργήσω ένα χώρο ζεστό και φιλόξενο για επαγγελματικές συναντήσεις καθ` όλη τη διάρκεια της ημέρας και χαλαρές εξόδους από το απόγευμα και ύστερα. Για το λόγο αυτό προσφέρονται και ελαφριά γεύματα» μας είπε ο κ. Σάκκος.

Το «Emporio + Coffee» έχει κι` ένα ακόμη πλεονέκτημα! Βρίσκεται … κέντρο απόκεντρο, στην οδό Αχιλλέως (περιοχή Πυροσβεστικής Λιβαδειάς) γι` αυτό και διαθέτει άνετο παρκινγκ. Το Orchomenos Press σας το προτείνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: