Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ένας νέος χώρος για επαγγελματικές συναντήσεις και βραδινή έξοδο!Τα «καλορίζικα» στο νέο χώρο που δημιούργησε με μπόλικο μεράκι ο Λεβαδείτης επιχειρηματίας και Α` Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς κ. Μάριος Σάκκος, ευχήθηκαν πρόσφατα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης και ο Β` Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Κορογιάννος.

Στην παρέα τους ήταν και το υψηλόβαθμο στέλεχος Γερμανικής Τράπεζας στην Ελλάδα, ο Ορχομένιος Οικονομολόγος κ. Βασίλειος Δήμου. Το όνομα … αυτού «Emporio + Coffee» , που «μαρτυρά» και τη φυσιογνωμία του, όπως μας εξήγησε ο ιδιοκτήτης του, «καθώς στόχος μου ήταν να δημιουργήσω ένα χώρο ζεστό και φιλόξενο για επαγγελματικές συναντήσεις καθ` όλη τη διάρκεια της ημέρας και χαλαρές εξόδους από το απόγευμα και ύστερα. Για το λόγο αυτό προσφέρονται και ελαφριά γεύματα» μας είπε ο κ. Σάκκος.

Το «Emporio + Coffee» έχει κι` ένα ακόμη πλεονέκτημα! Βρίσκεται … κέντρο απόκεντρο, στην οδό Αχιλλέως (περιοχή Πυροσβεστικής Λιβαδειάς) γι` αυτό και διαθέτει άνετο παρκινγκ. Το Orchomenos Press σας το προτείνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: