Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Άρχισαν οι Αποκριάτικες Εκδηλώσεις στον Ορχομενό




Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου το απόγευμα , αρχή του Τριωδίου , οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Α΄ και Β΄ Δημοτικού Σχολείου Ορχομενού , οργάνωσαν από κοινού, για τα παιδιά, μια όμορφη αποκριάτικη γιορτή στο κοσμικό κέντρο «Ηλιοτρόπιο». Η ανταπόκριση των μαθητών αλλά και των γονιών ήταν εντυπωσιακή και κατέκλυσαν την μεγάλη αίθουσα του κέντρου. Όλα τα παιδάκια , ντυμένα με τις πολύχρωμες στολές τους , διασκέδασαν, τραγούδησαν, χόρεψαν, παρασύροντας και τους μεγάλους σ’ ένα ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι.
Την εκδήλωση προλόγισαν οι πρόεδροι των Συλλόγων κα Γιάννα Τουλούπη και Νίκος Μερτζάνης που έδωσαν και τις ευχές τους για μια χαρούμενη Αποκριά σε πείσμα των δυσκολιών που περνάμε αυτή την εποχή.
Ευχές έδωσε και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ορχομενού κος Νεκτάριος Τσάπρας ο οποίος και κάλεσε μαζί με τους προηγούμενους ομιλητές όλα τα παιδιά να συμμετέχουν στη μεγάλη πομπή του Καρνάβαλου αλλά και σε όλες τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ορχομενού. Με την ευκαιρία αυτή καλούμε όλους τους δημότες του Καλλικρατικού Δήμου Ορχομενού να συμμετέχουν και να δώσουν το παρών τους στο καρναβάλι του Ορχομενού, το μεγαλύτερο καρναβάλι της Στερεάς Ελλάδας.







Δελτίο Τύπου Π.Π.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: