Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011

Πολιτικές και Κοινωνικές διαστάσεις δίνει στην τροπολογία Μπιρμπίλη ο Γιάννης Καράμπελας


Ταράζει και πάλι τα νερά ο πολιτευτής της ΝΔ και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιάννης Καράμπελας σχολιάζοντας την τροπολογία της Υπουργού Περιβάλλοντος για τις χρήσεις γης. Με νέο Δελτίο Τύπου θέτει προ των ευθυνών τους όλους τους εμπλεκόμενους φορείς μπροστά το ενδεχόμενο κατάργησης του Νόμου Μπασιάκου και επισημαίνει στους αγρότες της περιοχής μας «να ενεργοποιηθούν ώστε να μην χάσουν τις περιουσίες τους». Διαβάστε…

Γιάννης Καράμπελας
Λιβαδειά 17/02/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Τώρα δεν μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε. Ταφόπλακα στην ανάπτυξη της Βοιωτίας (και όχι μόνο) από την Μπιρμπίλη.
Με περίεργο και παραπλανητικό τρόπο η κα. Μπιρμπίλη επιχειρεί να καταργήσει τον νόμο Μπασιάκου σχετικά με την δόμηση στην ζώνη των 600μ εκατέρωθεν των εθνικών αξόνων. Οι αλλαγές γίνονται με ΠΡΟΣΘΗΚΗ - ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ στο νομοσχέδιο " Διατήρηση της βιοποικιλότητας και άλλες διατάξεις" που κατατέθηκε στην Βουλή στις 8-2-2011. Αυτήν την προσθήκη - τροπολογία υπογράφουν και οι υπουργοί Ραγκούσης Γιάννης, Σκανδαλίδης Κώστας, Σηφουνάκης Νίκος και φυσικά η κα Μπιρμπίλη.
Τώρα δεν μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς
Οι Βουλευτές Βοιωτίας
Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Στερεάς
Οι Δήμαρχοι Βοιωτίας
Η Ν.Ε. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Βοιωτίας
πρέπει να ενεργοποιηθούν ώστε να μην περάσει η αντιαναπτυξιακή διάταξη.
Πρέπει να ενεργοποιηθούν ώστε οι Βοιωτοί αγρότες να μην χάσουν τις περιουσίες τους και η Βοιωτία να μην χάσει ούτε μία αναπτυξιακή ευκαιρία.

Με εκτίμηση

Υ.Γ. Η βουλευτής Βοιωτίας κα. Τσόνογλου Βασιλική και ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Βοιωτίας κ. Σιδέρης Γιώργος εξέφρασαν ήδη την αντίθεσή τους ως προς την τροπολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: