Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Η φάτνη της Αλιάρτου και φέτος το «ορόσημο» των Χριστουγέννων για τη Βοιωτία


«Ορόσημο» για τις Γιορτές των Χριστουγέννων και τις Πρωτοχρονιάς αποτελεί χρόνια τώρα η φωτισμένη φάτνη μέσα στον φυσικό βράχο στην είσοδο της πόλης της Αλιάρτου κατά μήκος της παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας.

Όπως κάθε χρόνο, λοιπόν, έτσι και φέτος δεκάδες περαστικοί, ντόπιοι και ξένοι, διερχόμενοι οδηγοί, κοντοστέκονται για λίγο, θαυμάζουν από μακριά ή επιθυμούν ακόμη και να φωτογραφηθούν μαζί με τα παιδιά τους μπροστά σ` αυτό το εντυπωσιακό (ειδικά για όσους το αντικρίζουν για πρώτη φορά) θέαμα.


Η «φάτνη της Αλιάρτου» θα έλεγε κανείς πως αυτές τις ημέρες θα μπορούσε να γίνει ακόμη και αποκλειστικός προορισμός για όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, καθώς αποτελεί μια ευκαιρία να απόδραση από την δύσκολη καθημερινότητα!
Το Orchomenos Press σας προτρέπει να πάρετε από το χέρι τα παιδιά σας ή ακόμη και τους φίλους σας προκειμένου να ανηφορήσετε στην στολισμένη φάτνη, να «μπείτε» στο «πνεύμα των γιορτών» και, γιατί όχι, να απολαύσετε μια χειμερινή βόλτα στην πόλη, τα καταστήματά της και τους κήπους της! Καλές Γιορτές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: