Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Έως τις 5 Ιανουαρίου 2011 οι εορταστικές εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης
Σε ένα υπαίθριο λούνα πάρκ, τόπο συνάντησης και αναψυχής για τις γιορτινές ημέρες, έχει μετατρέψει την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στη Λιβαδειά ο Εμπορικός Σύλλογος της πρωτεύουσας του νομού μας, προκειμένου από τη μια να προσφέρει ένα διαφορετικό θέαμα για τους επισκέπτες της και από την άλλη να τονώσει την ψυχολογία της εγχώριας αγοράς.

Καρουζέρ, παιχνίδια, Αϊ Βασίληδες και φάντες με δώρα για τους μικρούς επισκέπτες επιφυλάσσει μια εξόρμηση στο κέντρο της Λιβαδειάς έως τις 5 Ιανουαρίου 2011. Ήδη – σύμφωνα και με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κώστα Παπασπύρου αλλά με άλλους εμπόρους – η κίνηση αυτή όχι απλά ενθουσίασε την τοπική κοινωνία αλλά συνέβαλε καθοριστικά και στην αναθέρμανση της αγοράς αφού οι μικροί επισκέπτες διασκεδάζουν με την ψυχή τους, οι δε συνοδοί τους βρίσκουν την ευκαιρία να αποδράσουν μαζί τους από την σκληρή καθημερινότητα και παράλληλα να πραγματοποιήσουν τις γιορτινές τους αγορές.
Θυμίζουμε πως καθ` όλη τη διάρκεια του εορταστικού προγράμματος του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς θα πραγματοποιούνται καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή συλλόγων της περιοχής.
Η πρωτοβουλία του ΕΣΛ, αξίζει να σημειωθεί, πως έτυχε της χορηγικής υποστήριξης πολλών επιχειρηματιών και φορέων της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: