Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Γκρίνια στο ΠΑΣΟΚ για τα χρίσματα σύμφωνα με το ΣΕΡΙΟ FM


Γκρίνια, έντονες αντιπαραθέσεις και αιχμές για τη δημοκρατικότητα των διαδικασιών αξιολόγησης των υποψηφίων δημάρχων, επικρατούν στο χώρο του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία.
Είναι χαρακτηριστική η ένταση που επικράτησε στα γραφεία της Ν.Ε. το απόγευμα της Τετάρτης για την επιλογή του υποψήφιου δημάρχου Θήβας, με το νυν δήμαρχο Ν. Σβίγγο να δέχεται σκληρή κριτική από τους άλλους οκτώ ενδιαφερόμενους.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσιάστηκε και ένας ογκωδέστατος φάκελος με ενέργειες του κ. Σβίγγου, που έχουν προκαλέσει την κοινή γνώμη.
Δυσαρέσκεια επικρατεί και στους υποψήφιους για το Δήμο Λιβαδειάς, που ετοιμάζονται να περάσουν το κατώφλι της Ν.Ε, το απόγευμα της Παρασκευής.
Αναρωτιούνται τι νόημα έχει η παρουσία όλων ενώπιον της Ν.Ε., αφού πρόκειται για γνωστά τοπικά στελέχη, και γιατί δεν καλούνται στην κεντρική Επιτροπή Αξιολόγησης του κόμματος. Το κλίμα είναι βαρύ και αρκετοί μιλούν για ειλημμένες αποφάσεις, εκφράζοντας παράλληλα ενστάσεις για την εγκυρότητα των διαδικασιών, μετά και την έμμεση στήριξη της βουλευτού Βάσως Τσόνογλου, στους δύο εν ενεργεία δημάρχους Λιβαδειάς και Θήβας, Δ. Τσιφή και Ν. Σβίγγο αντίστοιχα. Πηγή: ΣΕΙΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: