Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Την ηγεσία της ΑΝ.ΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας αναλαμβάνει ο Λουκάς Καράντζαλης



Στο νέο διοικητικό συμβούλιο συμμετέχουν συνολικά τέσσερις Βοιωτοί

Λίγους μήνες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και εν αναμονή των αλλαγών στην επιμελητηριακή νομοθεσία που ίσως μας οδηγήσουν σε «Καλλικράτη» και για τα Επιμελητήρια της χώρας, ολοκληρώθηκε αργά σήμερα το μεσημέρι η Γενική Συνέλευση της ΑΝ.ΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας, της εταιρείας που συστήθηκε με τη συνεργασία κοινωνικών επαγγελματικών και οικονομικών φορέων των περιφερειών Στερεάς Ελλάδος και Θεσσαλίας, με στόχο την ανάληψη της διαχείρισης των έργων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα». Νέος Πρόεδρος της ΑΝ.ΔΙΑ για την επόμενη 3ετία αναδείχθηκε ο κ. Κωνσταντίνος Τζούφλας από την Φθιωτική Αναπτυξιακή, Αντιπρόεδρος ο κ. Γρηγόριος Ντάνος από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και νέος Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) ο Βοιωτός Οικονομολόγος - Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Λουκάς Καράντζαλης.


Την ισχυρότερη θέση, λοιπόν, κατέλαβε η Βοιωτία στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Διαχειριστικής Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας (ΑΝ.ΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας). Ο Οικονομολόγος, Διευθυντής της ΤΕΔΚ Ν. Βοιωτίας και ένας από τους πλέον δραστήριους Νομαρχιακούς Συμβούλος κ. Λουκάς Καράντζαλης (φωτογραφία) με ομόφωνη απόφαση αναδείχθηκε στην ηγεσία του σημαντικού αυτού φορέα, θέση που ταιριάζει απόλυτα σε ένα σύγχρονο τεχνοκράτη, ενώ για την επόμενη τριετία μέλη του ΔΣ θα είναι και τρείς ακόμη δραστήριοι Βοιωτοί, οι κκ. Νικόλαος Κουδούνης, Πρόεδρος Συνδέσμου Βιομηχανιών Βοιωτίας, Παναγιώτης Αγνιάδης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Βοιωτίας και Γενικός Γραμματέας ΚΕΕΕ και Γιάννης Τσιάμης (φωτογραφία), Εκπρόσωπος της Β.Α.Ε.Π.Α.Ε (Βοιωτική Ανώνυμη Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης & Επενδύσεων) - Αντιδήμαρχος Ακραιφνίας.
Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια ισχυρή «τετράδα» που στόχο έχει να προωθήσει ακόμη περισσότερο τη δυναμική της περιοχής μας μέσα από το επιχειρείν ενώ ταυτόχρονα να επιστρέφει τεχνογνωσία είτε σε απευθείας συνεργασίες είτε σε συλλογικές προσπάθειες.
Συνολικά, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝ.ΔΙΑ αποτελείται από τους κάτωθι εκπροσώπους:
Λουκάς Καράτζαλης, Β.Α.Ε.Π.Α.Ε (Βοιωτική Ανώνυμη Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης & Επενδύσεων)
Κωνσταντίνος Τζούφλας, ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Γεώργιος Γεωργούσης, ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ - ΟΙΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ
Νικόλαος - Ιωάννης Μαργαρίτης, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ
Νικόλαος Κουδούνης, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Μιχάλης Ταμήλος, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Μιχάλης Ταμήλος, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Παναγιώτης Αγνιάδης, ΕΒΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Παναγιώτης Σίμωσης, ΕΒΕ ΕΥΒΟΙΑΣ
Γρηγόριος Ντάνος, ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ευάγγελος Μυταράς, ΕΒΕ ΦΩΚΙΔΑΣ
Χρήστος Αρβανίτης, ΕΒΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Γιάννης Τσιάμης, Β.Α.Ε.Π.Α.Ε (Βοιωτική Ανώνυμη Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης & Επενδύσεων)

Θυμίζουμε πως η εταιρεία αν και η έναρξη λειτουργίας της χρονολογείται από την αρχή του 2002, φιλοδοξεί να πρωτοστατήσει στο αντικείμενό της στα πλαίσια του ευρύτερου γεωγραφικού χώρου δραστηριοποίησή της. Πρωταρχικό στόχο της εταιρείας συνιστά η παροχή υπηρεσιών υψηλού ποιοτικού επιπέδου σε επενδυτές και Αναθέτουσα Αρχή, οι οποίες συμβάλλουν στην ενίσχυση και προαγωγή των επιχειρηματικών προσπαθειών στη γεωγραφική περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας. Τα ανωτέρω καταβάλλεται προσπάθεια να επιτευχθούν μέσω της διαρκούς και έγκαιρης ενημέρωσης του επιχειρηματικού κόσμου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της αδιάλειπτης υποστήριξής του σε οποιαδήποτε φύσης ερωτήματα ή διευκρινίσεις αναφορικά με την κατάρτιση άρτιων επενδυτικών σχεδίων.
Το Orchomenos Press συγχαίρει με τη σειρά του το νέο CEO της ΑΝ.ΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας και το σύνολο του ΔΣ και τους εύχεται «καλή δύναμη» στις αυξημένες τους πλέον υποχρεώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: