Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

Παρουσίαση υποψηφίων συνδυασμού «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» Θήβας & Τανάγρας


Σε παρουσίαση των υποψηφίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοέμβρη, για τους δήμους Θήβας και Τανάγρας, θα προβεί το Κ.Κ.Ε. από το παλιό δημαρχείο Θήβας, την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 9.30 μ.μ. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ζητά οι εργαζόµενοι να μετατρέψουν αυτή την εκλογική µάχη σε εφαλτήριο αντεπίθεσης, καλώντας το λαό να μην εμπιστεύεται την τύχη του, το αύριο των παιδιών τους, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νοµισµατικό Ταµείο.

Ανακοίνωση –Πρόσκληση
Εργάτριες, Εργάτες, νέες, νέοι, αυτοαπασχολούµενοι, φτωχοί
αγρότες, μετανάστες. Τον Νοέµβρη του 2010, εν µέσω της ανερχόµενης φτώχειας, ανεργίας και γενικευµένης ανασφάλειας, καλούµαστε να προσέλθουµε στις κάλπες για την εκλογή των τοπικών και περιφερειακών διοικήσεων του κράτους, µε βάση τη νέα διοικητική δοµή, το γνωστό «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ». Η νέα αλλαγή της διοικητικής δοµής πάει χέρι χέρι µε την πολιτική στήριξης της κερδοφορίας των µεγάλων επιχειρηµατικών οµίλων, που αποκτούν έτσι μεγαλύτερες δυνατότητες δράσης και κερδοφορίας, αδειάσµατος της τσέπης των εργαζοµένων. Οι εργαζόµενοι έχουν την ευκαιρία να μετατρέψουν αυτή την εκλογική µάχη σε εφαλτήριο αντεπίθεσης. Να αποδείξουν ότι δεν είναι διατεθειµένοι, για ακόµη µία φορά, να πιστέψουν τα κόµµατα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που ψήφισαν το 2009.
Ότι δεν εµπιστεύονται την τύχη τους, το αύριο των παιδιών τους,
στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νοµισµατικό Ταµείο.
Στα πλαίσια αυτά οι κ.ο. ΘΗΒΑΣ , ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ και ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ του Κ.Κ.Ε. διοργανώνουν πολιτική εκδήλωση µε θέµα ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ - ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ»
ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΘΗΒΑΣ ΚΑΙ ΤΑΝΑΓΡΑΣ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010, στις 19:30
ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΗΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: