Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Παυλαίος... ο έμπορος ναρκωτικών που συνέλαβε η Αστ. Δ/νση Βοιωτίας


Μια ακόμη επιτυχία, στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, καταγράφει η Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας, με τη σύλληψη 49χρονου που βρέθηκε να καλλιεργεί 309 δενδρύλλια κάνναβης, σε δασική περιοχή στο Παύλο Ορχομενού.
Ο 49χρονος συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου, έπειτα από καλά συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών. Όπως έγινε γνωστό από την Α.Δ. Βοιωτίας οι αστυνομικοί εντόπισαν την περασμένη Τετάρτη στη δασική περιοχή «Προφήτη Ηλία» του Δ.Δ Παύλου του Δήμου Ορχομενού Βοιωτίας, τρεις ειδικά διαμορφωμένους χώρους (κρύπτες) ανάμεσα σε αυτοφυή πουρνάρια, όπου ήταν εμφυτευμένα δενδρύλλια κάνναβης.
Ο χώρος τέθηκε σε διακριτική, αθέατη φύλαξη – παρακολούθηση και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου εντοπίστηκε ο δράστης, επιβαίνων σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, να προσεγγίζει το χώρο, μεταφέροντας ένα πλαστικό δοχείο με νερό, χωρητικότητας δέκα λίτρων, το οποίο προόριζε για το πότισμα των εμφυτευμένων δενδρυλλίων.
Συνολικά καταμετρήθηκαν και εκριζώθηκαν τριακόσια επτά (307) δενδρύλλια κάνναβης, με πλήρης ριζικό σύστημα και ύψος από 10 μέχρι 75 εκατοστά.
Ο 49χρονος με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε ενώπιον του κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς. Πηγή: http://www.siriosfm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: