Τρίτη, 22 Ιουνίου 2010

Τον αντί… Κλέαρχο ψάχνει στη Στερεά η Ν.Δ.


Προβληματισμένα είναι τα στελέχη της Ν.Δ στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μετά την δημοσιοποίηση των ονομάτων που διεκδικούν την θέση του υποψήφιου περιφερειάρχη με το ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα θεωρούν πολύ πιθανή την περίπτωση να είναι ο Nομάρχης Βοιωτίας υποψήφιος περιφερειάρχης και έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση του αντί Κλέαρχου που θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τον κ. Περγαντά ο οποίος έχει αποδείξει από τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις ότι έχει μεγάλη διείσδυση σε άλλους πολιτικούς χώρους και κυρίως στη Ν.Δ. γεγονός που οφείλεται στο έργο που μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει χωρίς παράλληλα να έχει δημιουργήσει έριδες και αντιπάθειες.
Σε αυτά έρχεται να προστεθεί και η αποδοχή που απολαμβάνει από τους ψηφοφόρους όχι μόνο της Βοιωτίας αλλά και των άλλων νομών της Στερεάς Ελλάδας.
Ωστόσο η κατάσταση στη Ν.Δ. είναι πολύ πιο δύσκολη από αυτή που φαίνεται δεδομένου ότι τα τραύματα από τις εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή προέδρου αλλά και πρόσφατα των οργάνων δεν έχουν ακόμα επουλωθεί. Διαβάστε περισσότερα στο www.diavima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: