Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010

Ευχές «για καλό καλοκαίρι» έστειλαν από τον Ορχομενό τα μέλη της Εστίας Μητέρας Λιβαδειάς


Ένα ευχάριστο απόγευμα πέρασαν πρόσφατα τα μέλη του πολυσχιδούς Σωματείου της Εστίας Μητέρας Λιβαδειάς στην πόλη μας (Την πόλη μας θα επισκεφθεί η Εστία Μητέρας Λιβαδειάς) , ύστερα από την επίσκεψή τους στο προσκύνημα του Αγίου Νικολάου του Νέου στα Καμπιά.
Πάνω από 200 κυρίες συνοδευόμενος από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με επικεφαλής την Γραμματέας του ΔΣ κα Σοφία Τσιτσοπούλου είχαν την πρωτοβουλία να περάσουν από το κέντρο του Δήμου μας και να απολαύσουν στην κεντρική μας πλατεία τον καφέ τους.
Νωρίτερα, μάλιστα, με μεγάλο ενθουσιασμό δέχθηκαν να επισκεφθούν το Κέντρο Εικονικής Πραγματικότητας του Δήμου Ορχομενού (Πρόγραμμα RI – SE: Mια μεγάλη τουριστική ευκαιρία για τον Ορχομενό! ) όπου με την βοήθεια του Ειδικού Συνεργάτη κ. Γιάννη Πάνου παρακολούθησαν την προβολή ενώ μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ορχομενού που τις συνόδευσαν τους προσέφεραν ενημερωτικά φυλλάδια για τις αρχαιότητες και τα μνημεία της πόλης καθώς και αναμνηστικά καρτ ποστάλ. Μάλιστα, η κα Τσιτσοπούλου έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες της ΠΠΟ ενώ με τον κ. Θεόδωρο Απογένη συζήτησαν ακόμη και το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνεργασίας.
Ενθουσιασμένες από την κοντινή αυτή απόδραση, τα μέλη της Εστίας Μητέρας αντάλλαξαν με τους οικοδεσπότες ευχές «για καλό καλοκαίρι» και ανανέωσαν την υπόσχεσή τους για μια επόμενη μαζική επίσκεψή τους στην πόλη του Ορχομενού.


Ανακαλύψτε και την δική τους παρουσία στο διαδίκτυο στο http://estia-mhteras.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: