Τρίτη, 22 Ιουνίου 2010

Λύσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης από τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς


Λύσεις και πρωτοποριακές ιδέες για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, που έχει κτυπήσει και τις πόρτες πολλών καταστημάτων της Λιβαδειάς, συζήτησαν σήμερα το απόγευμα, σε έκτακτη γενική συνέλευση στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου, μετά από κάλεσμα του Προέδρου κ. Κώστα Παπασπύρου και του Δ.Σ..
Πρώτο θέμα ήταν η διοργάνωση δεκαημέρου προσφορών, πριν τις εκπτώσεις, που θα διευκολύνει την ομαλή λειτουργία της αγοράς «Είναι μία κίνηση ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι και συντεταγμένοι πριν το διάστημα των εκπτώσεων και να μην παρουσιάσουμε φαινόμενα τα οποία θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην αγορά» επεσήμανε ο κ. Παπασπύρου.
Δεύτερο θέμα συζήτησης ήταν η λήψη απόφασης για καθιέρωση μιας ημέρας προσφορών την εβδομάδα από τα καταστήματα της πόλης, που θα ισχύει για όλο το χρόνο. «Πιστεύω ότι είναι μια σημαντική απόφαση, που τη χρειάζεται ο εμπορικός κόσμος, αλλά και μία προσπάθεια αλληλοκατανόησης και των προβλημάτων των πολιτών και των συναδέλφων», όπως είπε.
Το τρίτο και σημαντικό θέμα συζήτησης, ήταν αυτό που αφορούσε στην δωρεάν προβολή για μία εβδομάδα των εμπόρων, μέσα από την ιστοσελίδα του Εμπορικού Συλλόγου «Είναι μία προσφορά στους συναδέλφους μας, να διαφημίζονται δωρεάν από το agor@, σε εβδομαδιαία βάση. Μία πρώτη προσπάθεια, ειδικά για το θέμα της προβολής, την οποία ακολούθησε και το Skay, σαν μία πρωτοποριακή ιδέα», την οποία αξίζει να επισημάνουμε ότι υποδέχθηκαν οι παρευρισκόμενοι με ικανοποίηση και ανακούφιση, βλέποντάς την σαν «σανίδα σωτηρίας». Πηγή: http://www.tharrosvioton.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: