Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

Γεύση πολιτισμού στο Δήμο Ορχομενού


Έκλεψε τις εντυπώσεις η Σχολή Μπαλέτου της Μαριάννας Μπούρα

Χορός! Η τελειότερη μορφή έκφρασης των ανθρώπινων δυνατοτήτων, της αρμονίας σώματος και νου, της καλαισθησίας και της γοητείας του γυναικείου σώματος!
Μ` αυτά τα συναισθήματα, οι μαθήτριες της Σχολής Μπαλέτου της Μαριάννας Μπούρα στον Ορχομενό, έκλεψαν τις εντυπώσεις στην ετήσια παράστασή τους, που δόθηκε την Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου της πόλης μας


Η Σχολή Κλασσικού Χορού της Μαριάννας Μπούρα, δεν είναι η πρώτη φορά που εντυπωσιάζει με τα προγράμματα της το κοινό καθώς έχει παράδοση τόσο στην ποιότητα της εκπαίδευσης όσο και στις παραστάσεις που δίνει κάθε χρόνο, στις αρχές του καλοκαιριού. Δεν θα ήταν, μάλιστα, υπερβολή να ειπωθεί πως οι παραστάσεις της αποτελούσαν ανέκαθεν ένα από τα κορυφαία πολιτιστικά γεγονότα του καλοκαιριού στην πόλη του Ορχομενού, όπως άλλωστε έγινε και φέτος, φανερώνοντας πως – αν μη τι άλλο – ότι αυτή η πόλη δημιουργεί και παράγει πολιτισμό σε όλα τα επίπεδα. Την γιορτή της Σχολής τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Παναγιώτης Υπερήφανος, ο Επικεφαλής της Μειοψηφίας κ. Κώστας Ξηρογιάννης, μέλη του ΔΣ του Πολιτιστικού Κέντρου αλλά και πολλοί γονείς που είχαν έρθει για να καμαρώσουν τα παιδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: