Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Στη Λιβαδειά τη Δευτέρα η υφυπουργός Υγείας Φ. Γεννηματά


Η υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Φώφη Γεννηματά θα επισκεφθεί τη Δευτέρα το νοσοκομείο Λιβαδειάς με την ευκαιρία της Παγκόσμιας ημέρας αιμοδοσίας και την δημιουργία της Τράπεζας Αίματος του Εργατικού Κέντρου.
«Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς στα πλαίσια των κοινωνικών παρεμβάσεων και της προσπάθειας για συνεισφορά στους συνανθρώπους μας, προχωρά στη δημιουργία Τράπεζας Αίματος, που θα καλύπτει τις ανάγκες των εργαζομένων και όχι μόνο, μιας και το τελευταίο διάστημα είχαμε πολλούς τραυματίες από εργατικά ατυχήματα. που είχαν ανάγκη από αίμα. Παράλληλα επιδιώκουμε να αναπτύξουμε και το αίσθημα αλληλεγγύης μεταξύ μας ως εργαζόμενοι», σημειώνει ο πρόεδρος του Ε.Κ. Γιάννης Σταθάς.
Παράλληλα το Ε.Κ. Λιβαδειάς με ανακοίνωσή του καλεί όλους τους πολίτες στις 14 Ιουνίου 2010, που είναι παγκόσμια ημέρα αιμοδοσίας, στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, να γίνουν μέλη της Τράπεζας Αίματος του Εργατικού Κέντρου, «ώστε όλοι μαζί να συνεισφέρουμε σε συνανθρώπους μας όποτε παραστεί ανάγκη» προσθέτει ο πρόεδρος.
»Ζητάμε από όλους τους εργαζόμενους, πολίτες να ανταποκριθούν θετικά στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου και στην εθελοντική αιμοδοσία, που σώζει ζωές», σημειώνει και ο γενικός γραμματέας Γιώργος Καρβούνης.
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα 22610 28344 και 22610 23912

Δεν υπάρχουν σχόλια: