Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

«Τράπεζας Αίματος» αναλαμβάνει να ιδρύσει το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς


Ανοικτή πρόσκληση εθελοντών τη Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς στα πλαίσια των κοινωνικών παρεμβάσεων που έχει σκοπό να κάνει, στην προσπάθεια συνεισφοράς στους συνανθρώπους μας, είναι και η δημιουργία Τράπεζας Αίματος, που θα καλύπτει τις ανάγκες των εργαζομένων και όχι μόνο, μιας και το τελευταίο διάστημα είχαμε πολλούς τραυματίες από εργατικά ατυχήματα. που είχαν ανάγκη από αίμα.. Παράλληλα να αναπτύξουμε και το αίσθημα αλληλεγγύης μεταξύ μας ως εργαζόμενοι.
Γι’ αυτό σας καλούμε στις 14 Ιουνίου 2010, που είναι παγκόσμια ημέρα αιμοδοσίας, στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς , να γίνετε μέλη της Τράπεζας Αίματος του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς, ώστε όλοι μαζί να συνεισφέρουμε σε συνανθρώπους μας, όποτε παραστεί ανάγκη.
Ζητάμε από όλους τους εργαζόμενους – πολίτες να ανταποκριθούν θετικά στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς και στην εθελοντική αιμοδοσία, που σώζει ζωές.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 22610 28344 και 22610 23912

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους σας.
Παράλληλα, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς και η Γραμματεία Υγιεινής και Ασφάλειας της ΓΣΕΕ σας προσκαλούν στην Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ημέρα Σάββατο και ώρα 10.30΄ το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Βοιωτίας - ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ , Φίλωνος 35 -39 ).
Το θέμα της Ημερίδας είναι «Εθνική Στρατηγική για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία 2010-2015».
Η παρουσία σας και η κατάθεση των απόψεών σας θα συμβάλλουν στην διαμόρφωση ολοκληρωμένης πρότασης στα πλαίσια της Εθνικής Στρατηγικής.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑΘΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: