Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Μεγάλη προσέλευση κόσμου στην παραδοσιακή βραδιά στην Αλίαρτο!


Παρουσία του πρώτου πολίτη της Αλιάρτου, κ. Αλέκου Βίτση, Δημοτικών Συμβούλων της πόλης αλλά και των εκπροσώπων μας στο Κοινοβούλιο και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Βοιωτίας, ο Σύλλογος Γυναικών Αλιάρτου – με την υποστήριξη του Δήμου και της ΝΑΒ - διοργάνωσε μια αυθεντική δημοτική βραδιά, το περασμένο Σαββατόβραδο, 20 Ιουνίου 2009.
Τα φιλόξενα μέλη του ΔΣ κκ. Μπινιάργη Θεοδώρα (Αντιπρόεδρος) , Αντωνίου Γιάννα (Γραμματέας), Μάρκου Κατίνα (Ταμίας), Νικολάου Σοφούλα (Αν. Γραμματέας), Πάστα – Μπουκόρου Ρούλα (Αν. Ταμίας) και Σιμανδρούρα Ζωή (Έφορος Δημοσίων Σχέσεων) καθώς και η πρόεδρος κ. Μίχου Φωφώ, είχαν φροντίσει για κάθε λεπτομέρεια.
Πάνω απ` όλα, όμως, είχαν φροντίσει και για το τοπικά εδέσματα, φτιαγμένα με αληθινή νοικοκυροσύνη και μεράκι, τα οποία προσέφεραν μόνες του, μη υπολογίζοντας την κούραση.
Παρούσες ήταν ακόμη και άλλες φίλες του Συλλόγου, καθώς και τα μέλη του ΔΣ του δραστήριου, επίσης, γειτονικού Συλλόγου Γυναικών Άσκρης, του δικού μας Συλλόγου Γυναικών Αγίου Δημητρίου, κ.α.
Στον χαιρετισμό της, μάλιστα, η πρόεδρος κ. Μίχου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο τον Δήμο της Αλιάτρου όσο και προσωπικά τον Νομάρχη μας κ. Κλέαρχο Περγαντά και το Νομαρχιακό Συμβούλιο της Βοιωτίας, που αναγνωρίζουν και στηρίζουν τις προπάθειές τους για δημιουργική απασχόληση στην πόλη τους.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυναν όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι ενώ ενδιαφέρουσα ήταν η παρέμβαση του Δημάρχου κ. Βίτση, που τάχθηκε για άλλη μια φορά στο πλευρό τους!
Το γλέντι – με παραδοσιακά ακούσματα – κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες… Και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: