Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Έ, ε, έρχεται….


Το ακούμε για καιρό τώρα! Για κάποιους από εμάς, μάλιστα, θεωρείτε «όνειρο ζωής» ή ακόμη καλύτερα «όνειρο για καλύτερη ποιότητα ζωής»! Ο λόγος για την έλευση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου που – όπως όλα δείχνουν – δεν θα αργήσει για πολύ ακόμη να … φτάσει και στη Λιβαδειά. Προηγούμενα, όμως, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα των ΝΕΩΝ (http://www.tanea.gr/) θα έχει πάει στη Χαλκίδα, όπου ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά δρομολόγια, θα φτάσει στη Θήβα, προφανώς το φθινόπωρο, και ακολούθως θα έρθει η σειρά μας...
Συνολικά, 17 νέοι σταθμοί υπολογίζεται έως το 2013 ότι θα εξυπηρετούν τις καθημερινές μετακινήσεις περίπου 80.000 κατοίκων της Βορειοανατολικής Αττικής, της Βοιωτίας και της Εύβοιας. Το «Orchomenos – Press» παρακολουθεί την πορεία της έλευσης του Προαστιακού και θα σας ενημερώνει για ο,τι νεότερο προκύπτει.
Η πόλη μας – όπως και όλος ο Νομός μας – θεωρούμε πως μόνο οφέλη θα έχει από την σύνδεσή μας με τον Προαστιακό γι` αυτό και καιρός είναι να αρχίζουμε να σχεδιάζουμε επί της ουσίας τη δυναμική που θα αναπτυχθεί στην περιοχή μας, με πρώτο απ` όλα – κατά τη γνώμη μας – τη σύνδεση της πόλης μας με το σταθμό που – ακόμη και με τις παρούσες συνθήκες – παραμένει ένα μεγάλο μειονέκτημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: