Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ευχαριστήριο μήνυμα από τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς στον απόηχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο της επιτυχημένης "Λευκής Νύκτας"!

Η Νύχτα στην πόλη μας το Σαββάτο 1 Νοεμβρίου ντύθηκε όντως με χρώματα λευκά. Χρώματα που χαρακτηρίζουν την αισιοδοξία, το χαμόγελο και την ψυχαγωγία που υπήρχε διάχυτη στην πόλη μας μέσω των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν από τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς. Θεωρούμε δεδομένο ότι τίποτα από όλα αυτά δεν θα γινόταν αν δεν στεκόντουσαν στο πλάι μας θεσμικοί παράγοντες ,αρχές του τόπου και πραγματικοί φίλοι - χορηγοί που χρηματοδότησαν και στήριξαν το όνειρό μας για ψυχαγωγία, ψώνια και καλυτέρευση της καθημερινότητας του επιχειρείν.

Με την παρούσα επιστολή σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια σας στην προσπάθεια μας. Ελπίζουμε και στην μελλοντική στήριξη στις προσπάθειες που καταβάλουμε για την ανάκαμψη του Λιβαδείτικου εμπορίου και την αύξηση της επισκεψιμότητας στην πόλη μας.
Τέλος οφείλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και ένα τεράστιο ευχαριστώ στο καταναλωτικό κοινό όλης της περιφέρειας που μας στηρίζει τόσα χρόνια στις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες και στην προσπάθεια που είμαστε υποχρεωμένοι να καταβάλουμε καθημερινά για διατήρηση και καλυτέρευση των εμπορικών δεδομένων στην πόλη μας.


Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: