Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Η ευλογία του Αγ. Ιωαννικίου σκεπάζει το Aκραίφνιο




 Στο Ακραίφνιο θα βρίσκονται έως και την Τρίτη, 4 Νοεμβρίου,  τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Ιωαννικίου, που μετέφερε με κάθε επισημότητα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, εκπρόσωπος της Ιερά Μονής του Οσίου Λουκά του Στειριώτη.
Η πρωτοβουλία του ιερέα π. Νεκταρίου – με αφορμή την εορτή της ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου Γεωργίου – βρήκε την άμεση στήριξη και του Δήμου Ορχομενού.
Νωρίς χθες το απόγευμα, συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου, ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς κ. Λουκάς Υπερήφανος, ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Λάμπρος Ρόδης, η Αντιδήμαρχος Ακραιφνίου κα Έλενα Γεωργίου, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Νταβαλούμης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θανάσης Ρουμελιώτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Ξηρογιάννης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας κ. Αλέκος Βασιλείου και το τοπικό Συμβούλιο Ακραιφνίου και Κοκκίνου,  κληρικοί και πλήθος κόσμου, υποδέχθηκαν πανηγυρικά την τίμια κάρα του Αγίου στην είσοδο του Δ.Δ. Ακραιφνίου. 
Την τοπική εορτή τίμησαν ακόμη ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας κ. Γιάννης Περγαντάς και ο Βουλευτής Βοιωτίας κ. Ευάγγελος Μπασιάκος. 
Στην συνέχεια, ακολούθησε Μέγας Εσπερινός, Αρτοκλασία και θείο κήρυγμα για την εορτή του Α. Γεωργίου.










Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής:
Δευτέρα 3/11/2014
7.30 π.μ. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία
5.00 μ.μ Πανηγυρικός Εσπερινός για την εορτή του Αγ. Ιωαννικίου
Τρίτη 4/11/2014
7.30 π.μ. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία

*ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ κ. Δημήτριο Κερασίδη 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: