Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Αναζητώντας τη… «δόξα» στα απόβλητα των ανθρώπων!



Η … «μπόχα» μας έχει πάρει από καιρό στην πόλη μας, αλλά όχι μόνο εξ` αιτίας των «σκουπιδιών» αγαπητοί αναγνώστες!!! Ωστόσο, η εταιρεία Ram Europe του Ορχομένιου Επιχειρηματία κ. Θεόδωρου Ρέντζου που έχει αναλάβει την εργολαβία κομποστοποίησης των αποβλήτων του Δήμου Καλαμάτας εντός των εγκαταστάσεων της πρώην Copais στον Ορχομενό, έρχεται στην επικαιρότητα ύστερα από σχετικές καταγγελίες των κατοίκων.
Στο θέμα ζήτησαν να παρέμβει και η Δημοτική Αρχή αφού η δυσωδία στην περιοχή, όπως καταγγέλλουν, είναι έντονη, ενώ αντιπροσωπεία πολιτών επισκέφθηκε στις αρχές τις εβδομάδας τον κ. Ξηρογιάννη προκειμένου να του ζητήσει να δώσει οριστική λύση.
Το Orchomenos Press δεν έχει πάει ακόμη… διακοπές, αντίθετα εξακολουθεί να καταγράφει την κοινωνικοπολιτική δραστηριότητα στην περιοχή μας, γι` αυτό και ξαναεπικοινώνησε με τον κ. Ρέντζο, ο οποίος μας ενημέρωσε πως ύστερα από το θόρυβο που έχει προκληθεί οι κάτοικοι της περιοχής του ζήτησαν να επισκεφθούν το χώρο προκειμένου να δουν την δραστηριότητά του. Εκείνος τους το επέτρεψε, όπως επέτρεψε και στην Υγειονομική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας να πραγματοποιήσει σχετικούς ελέγχους, χωρίς να του επιβληθούν - πρός το παρόν - πρόστιμα για παραβάσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: