Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Και ξαφνικά η Λιβαδειά γέμισε σήμερα το απόγευμα με λεμόνια!


Γέμισε λεμόνια η Λιβαδειά

Εν αναμονή της καθηλωτικής παράστασης Lemon που ολοκληρώνει την εντυπωσιακή καλοκαιρινή της περιοδεία στο Ανοιχτό Θέατρο Κρύας αυτή την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στις 21:00 (Τροφώνια 2021), οι συντελεστές του έργου βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην πόλη της Λιβαδειάς σε μία πρωτότυπη καλλιτεχνική δράση.

Το κάθε λεμόνι έχει «δεμένη» επάνω του μία φράση του έργου. Οι περαστικοί  ανταποκρίθηκαν στην πρωτότυπη αυτή ιδέα, καθώς πλησίαζαν με περιέργεια να διαβάσουν τις  χαρακτηριστικές φράσεις που έφερε το κάθε λεμόνι.

Η παράσταση

H βραβευμένη θεατρική παράσταση Lemon, που ενθουσιάζει θεατές και κριτικούς όπου κι αν παρουσιάζεται, ταξιδεύει από το 2018 σε θεατρικές σκηνές και πρωτότυπους προορισμούς πότε στη στεριά, πότε στη θάλασσα και πότε κάπου ανάμεσα.

Δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες με εξαιρετική χημεία επί σκηνής, ο ηθοποιός, πιανίστας και παραγωγός της παράστασης Μελαχρινός Βελέντζας (πιανίστας 1900) και ο ηθοποιός Γιώργος Δρίβας (τρομπετίστας Τιμ Τούνυ) αφηγούνται με όλα τους τα εκφραστικά μέσα την ιστορία του σπουδαιότερου πιανίστα του Ωκεανού , που δεν πάτησε ποτέ το πόδι του στη στεριά.

Η αφήγηση ξετυλίγεται μέσα από αντιθέσεις σε μία διαρκή μετάβαση απ’ τη θάλασσα στη στεριά κι απ’ τη στεριά στη θάλασσα συνδυάζοντας το γέλιο με τη συγκίνηση, τη χαρά με τη νοσταλγία, το ανθρώπινο με το μεταφυσικό, το πραγματικό με το φανταστικό.

Όπως ακριβώς συμβαίνει στην ίδια τη ζωή.

 

Εσείς πού νιώθετε ευτυχισμένοι;


Trailer: https://bit.ly/3yzdIiU

Facebook event: https://bit.ly/3CEPyFI



 

Πληροφορίες παράστασης

Ανοικτό Θέατρο Κρύας | Λιβαδειά | Τροφώνια 2021

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου | 21:00

Εισιτήρια: 15 ευρώ κανονικό

                   12 ευρώ μειωμένο (ανέργων, φοιτητικό, ΑΜΕΑ, άνω των 65, από 6 έως 18

                   Τιμή ομαδικού εισιτηρίου (άνω των 15 ατόμων): 10 ευρώ (προκράτηση στο 6988577856)

*παιδιά μέχρι 6 ετών εισέρχονται δωρεάν

**η έκπτωση παρέχεται μόνο με την επίδειξη του αντίστοιχου έγκυρου εγγράφου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης

Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theater/periodia/lemon/

Έντυπη προπώληση: ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ | 2261021090

Υγειονομικό πρωτόκολλο: για την παρακολούθηση της παράστασης απαιτείται ΜΟΝΟ η χρήση μάσκας και η τήρηση αποστάσεων ασφαλείας ανάμεσα στις θέσεις των θεατών.




Δεν υπάρχουν σχόλια: