Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Θηβαίων στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

 


Συγχαίρω από καρδιάς όλους τους μαθητές και μαθήτριες του Δήμου μας, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, για την επιτυχία τους στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις και την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Αγαπητά μου παιδιά, η επιτυχία σας είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και πολύμηνης προετοιμασίας. Βγήκατε νικητές σε έναν πρώτο, δύσκολο αγώνα της ζωής. Η εισαγωγή σας στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου και πολύ σημαντικού κεφαλαίου στη ζωή σας. Έπειτα από τόσες προσπάθειες, σας αξίζει και με το παραπάνω να γευθείτε τη χαρά της επιτυχίας και να χαρείτε τα φοιτητικά σας χρόνια, που αποτελούν μια από τις πιο όμορφες και δημιουργικές περιόδους.

Θέλω επίσης να συγχαρώ και τους γονείς και εκπαιδευτικούς, αυτούς τους αφανείς ήρωες που στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Αλλά και σε όσα παιδιά προσπάθησαν, αλλά δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, τους αξίζουν συγχαρητήρια για τον προσωπικό αγώνα που έδωσαν. Δεν θα πρέπει να απογοητεύονται, η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις, ευκαιρίες και εναλλακτικούς δρόμους επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ζητούμενο δεν είναι η επιτυχία, αλλά η ευτυχία και την ευτυχία μπορεί κανείς να την αναζητήσει και να τη βρει σε διαφορετικούς δρόμους από εκείνους που είχε φαντασθεί.

Τέλος, θέλω να συγχαρώ και να καλωσορίσω στην πόλη μας τους πρωτοετείς του Τμήματος Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων και Συστημάτων Εφοδιασμού του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Προς όλους τους μαθητές και μελλοντικούς φοιτητές, εύχομαι τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα.

Καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία.

 

 

Ο Δήμαρχος Θηβαίων

Γεώργιος Αναστασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: