Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Οικονομική υποστήριξη των πληγέντων επιχειρήσεων ζήτησαν από την Χαλκίδα τα Επιμελητήρια της χώρας - Σταθερή και ισχυρή η παρουσία του κ. Παναγιώτη Αγνιάδη ως εκπροσώπου της Στερεάς στην ΚΕΕ




 Ιωάννα ΚαραγιάννηΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

Συνάντηση των μελών της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας πραγματοποιείται στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Εύβοιας στη Χαλκίδα. Από το βήμα ο πρόεδρος,  Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ανακοίνωσε ότι η ΚΕΕΕ προσφέρει 40 χιλιάδες ευρώ για τη στήριξη των πληγέντων επιχειρήσεων. Το Επιμελητήριο της Εύβοιας προσφέρει 110 χιλιάδες ευρώ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος Γιάννης Γεροντίτης.

Κατέθεσαν μία σειρά από προτάσεις για την ανασυγκρότηση και ανάπτυξη της Β. Εύβοιας. Κυρίως θα διεκδικήσουν το Επιμελητήριο της Εύβοιας να έχει μία θέση στην Επιτροπή Μπένου.

Στη συνάντηση παρευρίσκονται ο Περιφερειάρχης Στερεάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, οι δήμαρχοι Λίμνης Μαντουδίου Αγίας Άννας, Χαλκιδέων, Διρφύων Μεσσαπίων, βουλευτές και εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων του νομού.



Την ίδια ώρα, σταθερή και ισχυρή παραμένει η παρουσία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και Γενικού Γραμματέα της ΚΕΕ και στο πλευρό του νέου Προέδρου κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, γεγονός που επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά χθες στην Χαλκίδα. 

Ο κ. Αγνιάδης, ως εκπρόσωπος των Στερεοελλαδιών μέσα στα Επιμελητήρια της χώρας, όχι μόνο ήταν εκεί αλλά με την τοποθέτησή του υπερθερμάτισε τις προτάσεις της ΚΕΕ και του ΕΒΕ Εύβοιας ενώ ευχαρίστησε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό για τις προσπάθειές του που είχαν στόχο  όλο το προηγούμενο διάστημα να στηρίξουν τις ΜμΕ. Τέλος,  δήλωσε βέβαιος ότι μαζί με όλους τους συναρμόδιους φορείς, το ίδιο θα συμβεί και τις πληττόμενες επιχειρήσεις της Εύβοιας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε σύντομο διάστημα ο κ. Αγνιάδης αναλάμβάνει και την προεδρία του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου της Στερεάς Ελλάδας, στην κορύφωση της θητείας του. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: