Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Εβδομαδιαία έκθεση ΕΟΔΥ - Στο Δήμο Λεβαδέων τα ενεργά κρούσματα για την προηγούμενη εβδομάδα ανέρχονται στα 36 - Δωρεάν τέστ Τρίτη 31 Αυγούστου 2021, Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου και Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 201 και ώρες 09:00 – 14:00 στο Παλιό Δημαρχείο

 


Σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) τα ενεργά κρούσματα στο Δήμο Λεβαδέων για την προηγούμενη εβδομάδα ανέρχονται στα 36, εκ των οποίων τα 6 νοσηλεύονται και τα 30 βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό. 

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας ανέφερε ότι ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων στο Δήμο παραμένει χαμηλός, ενώ είναι ενθαρρυντικό στοιχείο ότι ο αριθμός των νοσηλευόμενων μειώθηκε σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.  Τόνισε δε, ότι η τήρηση των υγειονομικών μέτρων αποτελεί την ασπίδα μας για τον περιορισμό της μεταδοτικότητας του ιού και η αύξηση του αριθμού των εμβολιασμών είναι το όπλο μας για να κτίσουμε το αναγκαίο τείχος ανοσίας. 

Ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ θα συνεχίσει την πραγματοποίηση ελέγχων ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο (Καραγιαννοπούλου 1) τις προγραμματισμένες ακόλουθες ώρες και ημέρες: Τρίτη 31 Αυγούστου 2021, Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου και Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 201  και ώρες 09:00 – 14:00. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: